Ha a bosnyák válogatott utolsó 10 találkozóját nézem, a 2.0 felett AH opció egyszer ment volna el a 10-ből. a maradék 9 alkalommal vagy pushra jön ki, vagy nyereséget termel. Ez tetszik.

Az az egy kivétel azért érdekes, mert egyenesen gólparádé volt, és a bosnyákok a finneket fogadták. Az egy hazai vb-selejtező volt, sokkal fontosabb összecsapás, de ott volt minden, int a búcsúban, piros lap, büntető, gólok, tényleg egy eseménydús összecsapás kerekedett belőle, de a jellemző nem az. Pont ennek az ellentéte, az eseménytelenség. Érdekesség, hogy ott a bosnyákok (köszönhetően a viszonylag korai finn piros lapnak) 27 lövést küldtek kapu felé, az kis túlzással itt a hat NL-meccsen ne jön össze.

A bosnyák-román találkozóba néztem bele, ahol a románok akarták jobban a siker, volt egy-két komolyabb sanszuk a góllövésre, de Románia nem volt szerencsés, miközben a bosnyákok találtak egy gólt, és onnantól meg főleg nem nagyon akartak előre menni.

Finnországban 1-1-et játszottak, Pukki büntetőből talált be, majd a bosnyákok Dzeko révén az utolsó percekben egalizáltak. fizikális meccs volt, sok foult, lapok, valami hasonlóan töredezett játékot várok ma is. Pukkiék fáradnak, Romániában 1-0-ra kaptak ki, voltak helyzetek, lövések, de kevésbé minőségiek.

Valószínű, hogy a bosnyákok sem annyira frissek. Abból kiindulva, hogy az előző hazai meccsen Románia ellen sem nagyon akartak megizzadni, valószínűleg ma is hasonló mentalitással lépnek pályára. Egy remi a bosnyák csapatnak sem rossz, de a legfőbb érvem, hogy tényleg tele lehet a játékosoknak a tökük az egésszel. Rég nyaralhatnának, ehelyett itt kell bohóckodni, ráadásul még az is benne van, hogy jól megsérülnek, aztán az meg kinek hiányzik?! Alibi focit várok mindkét oldalon egy jó 0-0-lal valószínűleg konzerválják a két csapat közötti különbséget, és ha tényleg így lesz, minden az utolsó két meccsre marad, ami a döntést illeti. Ebben a csoportban simán reális, hogy az utolsó körben akár még minden csapat kieshet, vagy lehet első és juthat fel.

Nem várok nagy focit, tipikus1-0, vagy 0-1, de ha simán maradhat a 0-0 is.

Bosznia és Hercegovina - Finnország: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp