A csoport leggyengébb együttese fogadja a legerősebbet, a sorozat negyedik fordulójában. A két együttes egyaránt kilóg igen, csakhogy ellentétes vonalon. Mivel innen már nem lehet kiesni, így a liechtensteini válogatott a következő kiírást is a D divízióban kezdi, addig Lettország a C divízió egyik csoportjában találhatja magát. Végre valahára, valamivel jobb csapat, mint a D divízióban szereplő együttesek.

Kötelező nyernie a lett válogatottnak ma, ha nem szeretnék az utolsó két fordulóra hagyni a döntést. Jó esélyük van most arra, hogy győzelmet arassanak ma itt, akár több gólos vendég győzelem sem kizárt.

Három forduló alatt 8 gólt rúgott eddig a lett válogatott, de én azt gondolom, hogy még ez is eléggé visszafogott teljesítmény. Idén tényleg nagyon összeálltak, és az ellenfelek sem túl acélosak, azon csodálkozom, hogy nem jött még ki nekik a lépés. Azt gondolom, hogy ma akár ez a pillanat is eljöhet.

Liechtenstein nagyot húzott azzal és mindenkit meglepett, hogy mennyire levédekezte a letteket a csoport első körének második fordulójában. Akkor nagy volt a lettek fölénye, azonban tényleg alig sikerült nekik a győzelmet kiharcolniuk. Remélem tanultak abból a mérkőzésből, és megnyomják a mérkőzés elejét, hogy ne kelljen megint az utolsó pillanatra hagyniuk a döntést.

Egymás ellen több alkalommal találkoztak, azonban a múlt heti találkozójukat leszámítva az előző mérkőzésük még 2013-ban volt.

Jobb együttes a lett, ez nem is kérdés, és a formájuk is nagyon jó. Az utolsó mérkőzés a mostani, ezután majd szeptemberben folytatják majd a csapatok, tehát lesz idő pihenni. Ha egy kicsit megnyomják a vendégek a mérkőzést, akkor már a félidőre eldönthetik a lényegi kérdéseket. Ha nem változik a támadójátékosok összetétele a kezdőben, akkor szerintem jó esély van arra, hogy legalább két lett gólt lássunk a félidőig.

Liechtenstein - Lettország: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp