A zürichi együttes újabb felkészülési mérkőzéssel folytatja a felkészülést a következő szezonra, ezúttal a Baden csapatát fogadják odahaza.

A két együttes még 2013-ban találkozott egymással egy svájci kupamérkőzés keretein belül, akkor idegenben 4-1-re tudott nyerni a Zürich.

2013 már rég volt, így teljesen felesleges arra a mérkőzésre alapozni, azonban az is igaz, hogy hasonló különbség van most is a két együttes között. A Zürich az első osztályban szerepel, és nyerte a bajnokságot, míg a vendégek a negyedosztályban végeztek az élen. A Super League és a 1.Classic között nagyon sok különbség van, ráadásul a Baden csapata elbukta a feljutásért folyó rájátszás döntőjét is, míg a Zürichnek az is belefért a szezon végén, hogy kiengedjen és jó pár mérkőzést elveszítsen.

A zürichi csapat immáron a Bajnokok Ligája-selejtezőjére készül, így tényleg nem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést. Legutóbbi mérkőzésüket 12-én játszotta az élvonalbeli gárda, akkor a szintén 1.Calssic osztálybeli Thalwil volt az ellenfél. Azt a mérkőzést nagyon simán, 7-0-ra hozta a Zürich, pedig a félidőben még csak 1-0-ra vezettek, később pedig tizenegyest is rontottak. Nagyobb arányú is lehetett volna a győzelem, akkor sem szólhatott volna senki egy szót sem.

A hírek szerint ez lesz az első felkészülési mérkőzése a Baden csapatának, a kutya nem fogja megszólni őket, ha tönkreveri őket a Zürich. Mert benne van a mérkőzésben, hogy ezen a találkozón is tönkreveri ellenfelét az első osztályú csapat, van közöttük annyi különbség.

A tippem az, hogy szerez legalább 4 gólt a Zürich.

FC Zürich - FC Baden: FC Zürich által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp