Magával a mérkőzéssel nem nagyon foglalkoznak a düsseldorfi csapat honlapján, ezzel szemben egy évfordulós mérkőzést a főoldalon hoznak, ahol több vendég is palyára lépett. A csapatnál gratuláltak a Hilden ifjúsági együttesének, akik feljutott a Bundesliga West-be, ennyivel egyelőre le is tudták a mai mérkőzést.

Még nagyon a felkészülés elején jár a Düsseldorf, csak pár napja kezdték az edzéseket. Egyelőre egy balhátvéd érkezett a csapathoz, aki ma bemutatkozhat a csapatban.

Többedik alkalommal találkozik a két együttes felkészülési mérkőzésen, azonban ez lesz az első olyan mérkőzésük, amikor nyáron játszanak egymás ellen. Három alkalommal játszottak az elmúlt pár évben (2013 óta), mindhármat a vendég együttes nyerte. Mindhárom mérkőzésen kiütéses győzelmet arattak, 4-0, 5-1 és 6-0-ra nyertek idegenben a düsseldorfiak.

A VfB Hilden csapata az Oberliga Niederrheinben szerepel jelenleg, az előző szezonban az alapszakaszban a harmadik, míg a rájátszásban a második helyen végzett a klub.

A Fortuna Düsseldorf a középmezőnyben végzett a Bundesliga 2-ben, egy teljesen kiegyenlített szezon után. 11-11-12-es mérleggel és 45-42-es gólaránnyal zártak, két játékos emelkedett ki a csapatból: az egyik a támadó Hennings, aki 13 góllal lett házi gólkirály, a másik pedig Khaled Narey, aki 8 gólja mellé kiosztott 14 gólpasszt is. A német középpályás nagyon jó szezonon van túl, ha ma pályára lép, akkor várható tőle egy-két jó megmozdulás, reményeim szerint pár gólban is főszerepet játszik majd.

Jobb csapat a Düsseldorf, azonban még nagyon a felkészülésük elején vannak. A Hilden június 3-án fejezte be az előző szezonját, ők még játékban vannak, így megnehezíthetik a másodosztályú csapat dolgát. Ha jól kezdenek a vendégek és korán megszerzik a vezetést, akkor szerezhetnek egy jó pár gólt, azonban minden attól függ, hogy mikor találnak be először.

Az tippem az, hogy az első 20 percben szerez gólt a Düsseldorf és rúgnak legalább 4 gólt.

VfB Hilden - Fortuna Düsseldorf: Fortuna Düsseldorf által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp