Az idei esztendőt már az ötödosztályban kezdte az IL Flint csapata, miután sikeresen kiesőhelyen zártak a 3.Divisjon Avdeling2-ben. A klub a tizennégy csapatos bajnokság 12.helyén végzett, rosszabb gólkülönbségük miatt estek csak ki a negyedoszályból.

Nem tudom, hogy hogyan épül fel az ötödik vonal, de hogy ezen a mérkőzésen semmi jóra nem számíthat a hazai együttes, az tuti.

Egymás ellen találkoztak már a kupában, 2017-ben ugyanilyen pályaválasztás mellett 2-1-re tudott nyerni a Sandefjord csapata. Most kicsivel nagyobb különbségű győzelem várható, a határ a csillagos ég lehet.

A Flint nagy meglepetésre legyőzte hosszabbítás után a negyedosztályú Eik-Tonsberg csapatát, így ma már egy első osztályú csapat vár rájuk. A Sandefjord az első mérkőzésén a Halsen ellen nyert idegenben 4-1-re, azon a találkozón is több osztálynyi különbség volt a javukra.

Azt nem állítom, hogy ez lesz az egyik legnagyobb arányú győzelem a mostani kupafordulóban, de az egyik legnagyobb lehet az tuti. Túl nagy az osztálykülönbség a két együttes között, és a formája sem a legjobb a vendégeknek, hogy tartalékoljanak.

A Sandefjordnak annyira nem megy a bajnokságban, így 4-0-5-ös mérleggel állnak ott a tizedik helyen. Gól van a mérkőzéseiken, azzal nincs baj, 14-17-es a gólarányuk, bár ez nagyon nem mérvadó ezen a találkozón.

Szerintem az öt gólt egyedül meglővi a Sandefjord csapata, ráadásul ha egy kicsit odateszik magukat, akkor több, mint a fele meglehet már a félidőig. Én azt tippelem, hogy rúgnak a vendégek ötnél többet is, aztán hogy mennyinél állnak meg, az majd a végére kiderül.

Flint - Sandefjord Fotball: Gólok száma - Felett/alatt tipp