Annyira sokat foglalkoztam a többi meccsel, és annyira nem találtam semmit, hogy végső elkeseredésemben erre a találkozóra is klikkeltem, amivel előzetesen nem akartam foglalkozni. Ám látom, hogy az 51,5 gól felett opció1,85-tel fizet, és akkor jött az isteni szikra: EZ JÓ LESZ!

Nagyjából végigpörgettem az összes meccset szerdáról, Lengyelország elverte USA-t, amely csapat (USA) full gyenge. Amíg a lengyelek komolyan vették, USA nem nagyon jutott lövésig sem, a lengyel csajok sokkal nagyobbak, fizikálisabbak, az amerikai csajok kis általános iskolásoknak tűntek mellettük. A sporikon érződött, hogy ki van adva utasításba, hogy USA-t minden áron nyomni kell, de ez nagyon jellemző erre a tornára, hogy a kicsit nagyon segítik. A lengyeleket folyamatosan küldték 2 percekre, érdemes visszanézni (na jó, nem érdemes), de az első 5 percben minimum 3 lépéshibát néztek el USA-nak, ami valahol érthető, hisz ha korrekt fújást kapnának, nagyjából minden 2. támadásban elvehetnék a labdát lépés miatt. De volt ott elég sok turnover is, szóval a sporik nagyon segítették USA-t, így lett 37-14. A lengyeleknek el is vették a kedvét a sporik, mert talán 10. percnél volt 9-1, aztán nagyon elkezdtek a lengyelek ellen fújni.

Mi Egyiptommal kezdtünk, Egyiptomot megvertük 39-20 arányban. Van náluk egy-két lány, aki egész ügyes, meg úgy eleve nem rossz csapat. Szeretnek játszani, megvan a mozgás, a figurák, mondjuk nem sok, úgy kettő-három, szinte fájt már a szemnek, hogy rendre ugyanazt játsszák ellenünk. Mintha ismétlést néztem volna Egyiptom támadásainál, de legalább be van gyakorolva. Nekünk dobtak egy 20-ast, szerintem nagyjából ezzel a 20-szal lehet kalkulálni ma is.

Mi 39-et dobtunk, de a kezdés pocsék volt. Szóval simán jöhetett volna tőlünk 40+. Én úgy vélem, ha Egyiptom hozza a maga 20 gólját, a lengyelek a maradék 32-őt összehozzák. Erős, fizikális a lengyel csapat, persze hibázgattak USA ellen, de igazából USA-t nem lehetett komolyan venni, és a sporik tényleg elvették a lengyelek kedvét. Egyiptom is kap majd támogatást, hisz Hassan Moustafa egyiptomi, az IHF elnöke, de ezért is mondom, hogy a 20 egyiptomi gól elvileg jön simán, és a lengyelekben is van gól, van dinamika. Én amondó vagyok, min. 52 dugó összejön

Lengyelország U20 Nők - Egyiptom U20-as korosztály, nők: Gólok száma - Felett/alatt tipp