Picit javult a hangulat az újoncnál miután a "kiesési" rangadót megtudták nyerni a másik friss feljutó ellen. A Jerv elleni találkozón nagyon hamar érvényesítették a papírformát és két gólos előnybe kerültek, viszont ezt követően túlságosan is kiengedtek aminek majdnem csúnya vége lett. A második félidőben szinte pályán sem voltak, a védelmük rendre hibázott de a kapus vagy épp a szerencse több esetben megmentette őket. Azzal a sikerrel a második győzelmét könyvelhette el a csapat ami tíz forduló után elég rosszul hangzik viszont a hat remi kicsit javít az összképen amivel a 9.pozícióban tudnak tanyázni.

A Sarpsborgnál nagyon megtaláltak valamit. Csupán egy apró góllal kaptak ki a listavezető Lilleström, majd a Molde ellen is, ezt követően viszont az utóbbi két fordulóban egy laza ötöst gurítottak a Jerv-nek, majd ami még nagyobbat szólt hogy a jelenlegi ötödik Strömsgodset is öt gubával térhetett haza.

Két meccsen tehát 10 gólt vertek így a támadósor nagyon rendben van és az újonc védekezését látva ma is van esély hogy több alkalommal megzörgetik a hálót de a HamKam-ot sem kell félteni ők is befognak találni valószínűleg. A csapat idegenben sem szokta összetojni magát, ugyanis négy ilyen mérkőzésból hármat is megnyertek és ezeken mind felvállalták a nyílt támadófocit, aminek köszönhetően négy találkozón 18 (!) gól született.

A két csapat ritkán találkozott egymással az osztálykülönbség miatt, viszont bajnoki meccsen mikor találkoztak általában potyogtak a gólok, 5-6-8 gólos mérkőzéseket toltak. Ma a sikeres tippünkhöz csak három kell.

Tipp: 1-3

HamKam - Sarpsborg 08: Gólok száma - Felett/alatt tipp