Mindkét csapat hulla fáradt lehet a hét közbeni kupamérkőzés miatt. Nézzük meg, melyik csapat mire jutott az alsóbb osztályú ellenfele ellen.

A Valerenga jelenleg még osztályozós helyen áll a bajnoki tabellán. Van, aki szerint reális ez a szereplés, van, aki szerint viszont jobb szezont is futhatnának. Én magam annyira nem mélyedtem még el a norvég első osztály küzdelmeiben, jelenleg abban a fázisban tartok, hogy meg merek kockáztatni egy over tippet pusztán számok alapján.

Ugyanis az látszott a válogatott szünet után, hogy kissé kaotikussá lett a Valerenga szereplése. Az Aalesund ellen már 0-2 volt az állás, de aztán seperc alatt felálltak. Az összefoglalót néztem, volt vagy három hatalmas ziccerük, mielőtt kiegyenlítettek perceken belül, sőt a vége előtt még volt egy ordas nagy lehetőségük is.

Ugyanezt láttam a Brumunddal elleni kupameccsen is, aminek sajnos szintén csak az összefoglalóját néztem, de élőben mindvégig figyeltem a live bettinget. 0-2 után 2-2, majd 2-3 és az utolsó percekben megfordították a meccset 4-3-ra. Látható volt, hogy a védelmük nem agresszív, az Aalesund ellen úgy behátrált az egyik védőjük a tizenhatoson, hogy csak lőnie kellett egy közepes erejűt a támadónak, míg a kupameccsen egy agresszív letámadó csatár képes volt megzavarni a középhátvédet.

Véleményem szerint legalább 1-2 gólt fognak kapni az Oddtól, mivel bárkitől képesek erre. Ellenben az előre játékuk szerintem kifejezetten egyben van, akár 3-4 gólt is lőhetnek a meccseken.

Az Odd most fáradt, hiszen a kupameccsen ők egyenesen hosszabbításra kényszerültek a Flekkeroy ellen (3-2 h.u.). Nem mondom, hogy egy gólgyáros csapat, de simán meglephetik a Valerenga védelmét ők is. Szerintem a három gól a meccsen így elvárás, de én egy picit többet várok.

Vålerenga - Odds Ballklubb: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp