Szeretem ezeket a barátságos meccseket, amikor egy jónevű csapat találkozik a felkészülés elején egy nem annyira jó nevű csapattal. Na nem nézni, mert értelmét nem látom, hanem fogadni.

Ez esetben is hasonló a helyzet, ha tétmeccs lenne, mindjárt más lenne a helyzet, de nem az.

A lényeg, hogy a Lugano és az Inter a felkészülés teljesen más stádiumában jár. Az Internél a srácok most szivárogtak vissza, ismerkednek még egymással, meg a labdával. Az Inter előtt felkészülési meccsek zöme. A Florida Cup-ot lemondták, nem utaznak az USÁ-ba, helyette Európában játszanak, készülnek, játszanak, készülnek... Amíg el nem kezdődik az idény valahol augusztus közepén. Nem úgy a svájci Szuperliga, amely már hétvégén rajtol, így a svájci srácok csőre vannak töltve, már élesek, az Inter játékosaitól ezt aligha várom.

Teljesen más stádiumban vannak, ami egész biztosan tény.

Az is tény, hogy a motiváció sem azonos. A Lugano számára az Inter legyőzése az eredmény. Ki lehet tenni az ablakba, mutogatni, és persze egy nagyon jó kis lendület, önbizalom, lökés lenne a szezon kezdetére. A Nerazzurri számára, ha most megveri a Luganót, azért az nem ugyanaz. Mondhatni, nem jelent semmit.

Szintén tény, hogy a meccset a svájci csapat otthonában vívják, nem hiszem, hogy ez ne számítana. Barelláék csak nem akarják a pofonnal megkínálni a házigazdát hát hogy nézne az ki?!

Néztem lehetséges kezdőket, de igazából felkészülési meccs lévén inkább nem írok semmit, totál felesleges, nyílván szétcserélik az agyukat az edzők. Lazaro covidos, a sztárcsatárok nem játszanak az Internél (elvileg), szóval én azt mondom, 2.00-es odds felett 1X-be ez nekem jónak tűnik.

Lugano - Inter: Dupla esély - Dupla esély tipp