Született egy sokkal autentikusabb előzetes erről a meccsről egy sokkal hitelesebb személy részéről, viszont a legnagyobb tisztelet mellett, én picit másképp gondlom.

A Kisvárda az előző években a szemünk előtt épült és szépült, most hogy honnan a pénz, a kutyát nem érdekli. Amit nem lehet vitatni, hogy évről-évről fejlődik a klub, a csapat, és igazából minőségi focit produkáló légiósokat találnak, szóval ami megsüvegelendő, hogy nem tucatjátékosok jönnek, hanem NBI szinten minőségijátékosok. Mi sem jelzi jobban, hogy többen a várdai légiósok közül másik NBI-es csapatban kapnak lehetőséget. A Várda -mindamellett, hogy azért hibázgat- rendkívül stabil. Első két nemzetközi kupameccsét sikerült kapott gól nélkül lehozni, az pedig nem semmi, hogy mindkettőt meg is nyerte. 1-0-ra.

Pedig ja, aki látta a meccseket, igazából bravúr hogy mindkét találkozón csak 1-1 dugó született.

amit szintén láttunk, hogy a várdai kapuban Odyntsov remek játékra képes, azért korábban Dombónak volt egy-két olyan kapott gólja, amit picit magasabb, ruganyosabb kapus kitol. A bivaly Ötvös játéka is tetszik, tényleg stabil ez a Várda, nekem beugrik még meccs az előző idényből tán a 'kövesd ellen, ahol emberhátrányban játszva is sokkal stabilabb, sőt kapura veszélyesebb volt, mint ellenfele.

A Loki előre nem túl acélos, mint egy formálódó csapat új edző, keret koncepció, a stabilitás lesz az alap. Nem is nagyon van ott olyan gólerős játékos elöl. Jobb csapat most a Kisvárda, a Lokinak bekkelnie kell majd, hogy pontot vigyen haza. A Lokinak még a felkészülési meccsei is gólszegények voltak, szóval simán sanszos, hogy ha Dzsudzsák vagy Bódi állítottból nem alkot, a Loki lőtt gól nélkül tér haza. Én azt mondom, 1-0 a vége, a Várda két meccsből kettőt 1-0-ra hozott, jöhet a harmadik.

Kisvarda - DVSC Debreceni: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp