Sokat törtem a fejem, hogy a két tipp közül melyiket válasszam ide a guruba. Az egyik opció a biztosabb opció, a Molde góljai 1,5 felett, aminek 1.48 a szorzója, vagy a bátrabb tipp, a Molde gólja mindkét félidőben, ami pedig 2.18 jelenleg. Végül úgy döntöttem, kicsit álszent módon a nagyobb szorzó mellett döntök, miközben én alamuszi nyuszi módra privátban és valódi pénzben a Molde 1,5 overt húzom. Jó, mondjuk valamennyire mentségemre szolgál, hogy az már nem 'játék'.

Viszont tényleg úgy vélem, lesz itt Molde gól mindkét játékrészben, és leírom azt is, hogy miért. Azért, mert a Kisvárda bár töretlenül fejlődik, azért még vannak határai. A Kairat ellen nem kapott gólt, de azért voltak helyzetek, amikor a fejünkhöz kaptunk, de engem igazán az győzött meg, hogy hétvégén ettől a senkiházi, ezerötszázhatvanhét sebből vérző Lokitól is benyelt két gólt. Pedig és senkit nem akarok megbántani- ez a Loki ebben a formában simán kiesőjelölt nálam.

És akkor itt jönne a Molde fényezése, de én senkit nem akarok átverni, 1 játékperc nem sok, annyit nem láttam a Moldéból. Viszont szemem van, a statisztikákat látom, az eredményeket látom, a norvég élvonal tabelláját látom, és azt is, hogy a május eleji Stavanger elleni zakó úgy felidegesítette a Moldét, hogy azóta 16-2-0-ás W-D-L szériát fut.

Kegyetlenül mennek, vezetik a norvég bajnokságot, ami azért tényleg bika egy pontvadászat.Mint északi csapat, vélhetően a tipikus stílusjegyek felfedezhetőek, azaz fizikális probléma nincs, gyorsak, erősek, szervezettek. A gólokat sztahanovista módon termelik, nézem itt, lőttek 3-4-5 gólt is otthon a közelmúltban, az Elfsborgot 2-1-gyel és 4-1-gyel takarították ki.

A 2. félidőkben, és főleg a közvetlen hajrákban szinten rendre lőnek gólt, szerintem erre most is van sansz, mert a Várda azért csak fáradt lesz. Azért ennek a szabolcsi csapatnak nem ez a heti két tétmeccs ritmus a természetes. Idegenben is játszik a Várda, utazás miatti fáradtság, szóval lesz gól a hajrában, méghozzá Molde gól. De szerintem az első félidőben is lesz, és bevallom, talán ez a neccesebbik része, de így visszagondolva a Kairat elleni kinti meccsre, azért ott volt elég sok szituáció, amikor mindkét csapat szórta el a labdákat, kisebb csoda volt, hogy nem született korai gól. Én úgy vélem, a Molde azért beárazza a Várdát, de ne legyen igazam.

Szóval aki saját pénzt kockáztat, teljesen őszintén és tiszta szívvel a Molde 1,5 overt ajánlom, de itt pici kockáztatás belefér. Úgy vélem, mindkét félidőre jut hazai dugó.

Molde - Kisvarda: Molde mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp