Új "álom-páros" született a férfi mezőnyben, mert azok után, hogy hazai közönség előtt az Australian Openen a döntőig jutott az Ebden/Purcell kettős, a wimbledoni Grand Slam torna megnyerésével, révbe értek és egyúttal bizonyították nem egyszeri kifutott eredményekre képesek, hanem megbízható, eredményes teniszre, igazi csapatmunkával elérve.

Az ausztrálok, tehát kis túlzással nemzeti hőssé avanzsálódtak, a tettüket az is csak emelte, hogy öt szettben éppen a világranglista éllovas horvát duót a Mektic/Mate Pavic kettőst gyűrték le.

Ilyenkor mindig törvényszerű egy kis visszaesés, ekkora siker után nehéz visszarázódni a mindennapokba.

Atlantában és múlt héten Los Cabosban is már egy-egy nyert meccs után estek ki, ám éppen ezért várom, hogy sikerre éhesek és koncentrációt a fókuszt megint egy nagy tornára a montreali Mastersre lőtték be.

Az ausztrál kettősnél ugye privilégiumot élvez a páros, ez a fő profiljuk, ellenben az első körben érkező bolgár/orosz kettős egyáltalán nem ezt a versenyszámot lőtte be magának első helyre.

Dimitrov és Rublev is amolyan töltelékként, a több játéklehetőség miatt indulnak el párosban, hátha alapon, bármi összejöhetne.

Rublev alig próbálkozott, de Dimitrov még hozzá képest is visszaszorította idén a párosozó tevékenységét.

A friss wimbledoni kettőstől joggal várhatjuk, hogy a számukra új motivációval bíró montreali Openen újra a legjobbjukkal vetik bele magukat a játékba, míg Dimitrov a Galarneau, Rublev pedig a csalódást okozó washingtoni Nishioka elleni elődöntős bukása után szintén az egyesben szembejövő riválisra fog koncentrálni.

1,60 -as szorzón egyértelműen a bejáratott, friss wimbledoni bajnokok oldalán van az érték!

Dimitrov, G/Rublev, A - Ebden, M/Purcell, M: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp