Jó egy cickány odds, de igazából aki a kicsit nem becsüli... Meg ha őszinte akarok lenni, én 1.30-at sem szívesen adnék rá, mert szerintem ez a tipp jó lesz!

A Szuperkupa igazából akár egy nemzeten belül, akár nemzetközi, az egyrészt tétmeccs, másrészt mégsem olyan, mint egy sorozat végi döntő. Ez gyakorlatilag egy fontos felkészülési meccs, egyik fél sem sírja tele a párnát, ha nem jön össze, maximum picit bosszankodik. A Real Madrid a BL-ben és a bajnokságban is szeretne címet védeni, a Frankfurt pedig a tavalyi (idei) EL győzelmével olyat tett, hogy az lökést ad a későbbiekre, akár erre az idényre is. N'dickáék jó focival nyertek EL-t, eltakarítottak komolyabb csapatokat is az útból, egy ilyen menet mindenképp önbizalommal ruház fel egy olyan csapatot, amely amúgy is elég őszinte focit tolt, nehéz feledni, ahogy a Barcát eltakarították, pedig akkoriban a Barca épp jó formát mutatott. Glasner csapat mer és akar játszani, nem ijednek meg senkitől. A BuLi nyitómeccsén beleszaladtak a pofonba, 1-6 úgy, hogy a Bayern félidőben 5-0-ra vezetett. A Frankfurt focijában ez benne van, letámadnak, aztán vagy összejön, vagy átmegy rajtuk az ellenfél, mint átment a Bayern, és akkor nagy lesz a KO.

Az underdog szerep egyébként jól áll Glasneréknek, esélyesség terhe a játékosok vállát nem nyomja. Ebből jól is kijöhetnek, szerintem simán sanszos, hogy akár a félidő első felét dominálják, sőt gólt lőnek. A Madrid a BL-ben is sokszor került hátrányba, majd fordított lehetetlen helyzetekből. Meg eleve az Eintracht picit elvileg előrébb jár, két tétmeccs mögötte, a Madrid csak hétvégén kezdi a LaLiga menetelést. Viszont a helyzet jó, megszabadult a csapat a nehezéktől, Bale, Isco, stb... közben a kulcsemberek maradtak, mindenki egészséges, felkészülést nem vitték túlzásba, az öregek nem lettek széthajtja különféle turnékon. Én azt mondom, itt este a foci fog győzni, és mi, akik szeretjük a focit. Egy gálaelőadást várok, ahol minden 5-10 percre jut komolyabb ziccer, és lesznek olyan minőségű játékosok a pályán, akik a ziccereket góllá érlelik.

Real Madrid - Eintracht Frankfurt: Gól mindkét félidőben - Igen/Nem tipp