Nem akarok és nem is fogok üres frázisokat eldurrogtatni a Kisvárda Master Good - Molde FK Európa Konferencia Liga - Selejtezőjének a kapcsán, mert az odavágó eredménye miatt (0:3) a továbbjutás kiharcolására nem sok esélye maradt a hazai csapatnak. Ugyanakkor, kicsit ismervén a csapatom, egy tisztes helytállást, egy szép búcsút mindenféleképpen bele tudok képzelni a mai visszavágóba. Ennek apropóján kerestem egy olyan fogadási lehetőséget, egy olyan opciót, ami talán a legközelebb áll ennek a célnak az eléréséhez.

Ez a tipp pedig nem más mint az, hogy a hazai csapat félidőben nem áll vereségre. Ez egy olyan tipp ami a két csapat utóbbi mérkőzéseit megvizsgálva több sormintában is megállja a helyét. A hazai piros-fehérek a mostani szezon tétmérkőzésein pályaválasztástól függetlenül még sohasem álltak vereségre félidőben. Ugyanakkor a vendég kék-fehérek viszont a legutóbbi 4 vendégfellépésük alkalmával egyszer sem álltak győzelemre. Ez a tény és a csapatok várható harcmodora egy igen erős első félidei tippet generálhat számunkra.

A mérkőzés előtti beharangozókban mondjon bárki bármit, abban biztos vagyok, hogy a Várda a biztonságos védekezésen alapuló kontrajátékát nem fogja beáldozni. Ha ez a játék a várható kontrák révén eredményes tudna lenni, akkor eltudok képzelni egy szerkezeti, taktikai módosítást a hazaiaknál, különben nem. Révész Attila agyon is verné az egész garnitúrát, ha itt beleszaladnánk egy demoralizáló K.O. szintű vereségbe. Ha vendégoldalról közelítem meg a mérkőzést, akkor pedig kijelenthetjük, hogy Eirling Moe alakulata az első meccs eredményének tükrében bőven ráér kivárásra játszani. Otthon is nehezen törték fel a várdai védelmet, sőt az odavágóra készült podcastból azóta is itt cseng a fülemben gavrilo14 barátom mondandója, mely szerint a Molde szinte kivétel nélkül szenved a jól védekező csapatok ellen. Szerintem ma is szenvedni fog.

Mind a két csapat egy-egy bajnoki győzelemmel hangolt a mostani visszavágóra. Az azokon született félidei eredmények bármelyikével most is nyerhetünk.

Kisvarda - Molde: Dupla esély - 1. félidő - Dupla esély tipp