Kis pénz is pénz, mondta a majom, majd behúzta a Puskás Akadémia csapatát a péntek esti focin. A Puskás Akadémia nem rossz csapat. Hogy a fenébe lenne, amikor pénz van. A második Királyvárosban nem lehet rossz csapat, és bár egyelőre még nem a Fradi szintje a Felcsút, nem játszik rosszul. Én nem azt mondom, hogy olyan baromi szórakoztató focit tol, de hazai szinten eredményes. Aztán hogy mennyi pénzből oldják ezt meg, itt most mellékes. Amúgy persze nem, de itt igen. Nekünk csak annyi a fontos, zöldül-e a tipp, vagy sem.

Az tény, hogy a Puskás Akadémia Orbán Viktor szíve csücske, valamikor ő is focizott, de a jelenlegi pozíciójában eredményesebb. Persze fogalmam sincs, milyen volt focistának...

Lényeg a lényeg, nekem amúgy a Guimaraes elleni párharcon is tetszett a hozzáállás. Már a kinti meccsen is, ahol ugyan van Nieffék nyomozták a labdát, de azt lehetett érezni, hogy próbálnak maximumot nyújtani. Nívósabb ellenfél ellen ennyi telt. Aztán nem voltak rosszak a Fradi ellen sem, igaz a Fradi elég pocsék játékot tolt, ám ott vereség lett a vége. Az Újpestet legyűrték, majd a múlt héten Kisvárdán ismét csak 1-1, de ott igazából a meccs egésze alapján, helyzetek alapján a remi a Puskásnak volt hízelgő. Minimum az ikszre rászolgált a Várda, de a szabolcsi csapat most repül. Én emlékszem a tavalyi szezonjukra, sokkal, de baromira sokkal jobb és látványosabb focit toltak ősszel, tavasszal sokkal inkább eredményorientált focit láttunk, de végül is a bajnoki helyezés mutatja, hogy az irány jó. Ősszel megint focizik a Várda, és a Puskás jobb csapat ellen ikszelt idegenben.

Igen ám, de amíg a Fradi és a Kisvárda a tavalyi első és második, addig a Kecsó friss feljutó, újonc, amelynek a kerete nem hasonlítható össze az előbbi csapatokéval. Most lusta vagyok megnézni, de a piszok sokat kereső Puskás csatár, Zahedi biztos keres annyit, mint az egész Kecsó. Nincs mese, és nem lesz a pályán sem. Ha meg netán nem megy a foci, majd jön egy Kecsó piros, egy hazai tizi, aztán a pontok otthon maradnak. De mindenféle sumákolás nélkül is nyernie kell a Puskásnak, jobb csapat.

Puskás Akadémia - Kecskeméti TE: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp