Két forduló után mindkét csapat nyeretlen még, így mindenképpen a másik ellen szeretnék megszerezni ma első győzelmüket. Az eddigi meccseikből kiindulva talán a hazai csapat az esélyesebb már csak a pályaválasztás joga miatt is, viszont szerintem a jobb opció a gólokban kerestetik, ugyanis mindkét együttes meccsein rendre góleső volt.

A Leicester kerete a nyáron szinte semmit sem változott érdemben. Egyetlen jó hír hogy Vardy további két évre meghosszabbította a szerződését, ami most elterelte kicsit az első két forduló sikertelenségéről a szurkolók figyelmét. Egy mai pontvesztés viszont már nem férne bele, a King Power Stadionban általában sokkal jobban megy a csapatnak. Ezt az első fordulóban is részben bizonyították amikor 2:0-ra tudtak magabiztosan vezetni a Brentford ellen, viszont két hibát követően ugrott két bajnoki pont.A újonnan remek formába lendülő Arsenal ellen viszont már esélyük sem volt, úgy kaptak 4 gólt hogy az több is lehetett volna ha Jesusék jobban koncentrálnak. A két meccsből könnyen leszűrhető volt hogy egy jó középhátvédre mindenképp szüksége lenne még a csapatnak, a védelem nagyon sebezhető amit a 6 kapott góól jól mutat, viszont ellenben legalább elől gólerősek Maddisonék. Egy szó mint száz nem lehet unatkozni a meccseiken, a két bajnokin szintén hat gólt benyelő Sotton elleni meccsein vétek lenne egy 1-2 gólos meccset várni. A vendégek egy Tottenham elleni súlyos vereség után a Leeds ellen szerezték első pontjukat (2-2) két gólos hátrányból felállva.

A legutóbbi öt egymás elleni meccsükön csak a Leicesternek termett babér (3-2-0), ez vélhetően ma sem változik, viszont mindkét csapat betalálhat és már az első félidőben gólokat várok.

Tipp: 3-1

Leicester City - Southampton: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp