Azt hiszem ez a meccs totó nyelven szólva klasszikusan az "országos egyes" kategóriába tartozik.

A Fradi legutóbb megmutatta, hogy akár félig "B" csapattal felállva is tud vágni egy négyest a második legerősebb magyar együttesként számontartott Videotonnak.... egészen könnyedén. Kijelenthető, hogy a zöldeknek jelenleg van két soruk, amely akár egymástól függetlenül is meg tudná nyerni a bajnokságot. Nagyon úgy fest, hogy idén is összejön nekik az Európa Liga csoportkör, teljesen megérdemelten. Mellette pedig kötelező házi feladat a bajnokság megnyerése.

Csütörtökön Írországban van jelenése Csercseszovéknak, hogy a 4-0-ás előnyről abszolválják a továbbjutást, ezt követően vasárnap fogadják a Honvéd együttesét. Mivel jövőhéten nem lesz nemzetközi kupameccs, így vasárnap nem lesz létfontosságú pihentetni a játékosokat, akár a legjobb tizenegy is kifuthat a Groupama gyepére. Mondjuk én akkor sem aggódnék (sőt), ha olyan játékosok is szerepet kapnának, akik eddig kevesebbet (pl. egy Marquinhos, Mercier, Pászka, Besic... ), mert bennük meg ott fortyog a bizonyítási vágy, ők bizony be akarnak kerülni a kezdőbe. Ez az egészséges versenyhelyzet pedig óriási előnye, erőssége lehet az idei szezonban a Fradinak!

A másik oldalon ellenkező előjelű a szitu, eléggé bajban a Honvéd. Sok távozó helyére nem érkezett érdemi erősítés. Ilyen csapatrész speciel a védelem... elég ha csak Batik meglepő távozására gondolunk... illetve elég ránézni, hogyan is áll most fel ez a védelem: Tamás - Cirkovic - Prenga - Szabó... valljuk be, nem túl acélos. Ezt támasztja alá, hogy meccsenként, átlagban több, mint 2 kapott gólnál járnak 4 kör után (9 kapott gól eddig). A Vidi konkrétan négyet gurított nekik, és én azt gondolom, hogy erre a Fradi is képes lehet.

Óriási minőségbeli különbség van jelenleg a két csapat között, itt csakis a különbség mértéke lehet a kérdés!

Ferencváros - Budapest Honvéd FC: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp