Az biztos, hogy a Puskás Akadémia nem kezdte jól az idényt. Nem a felcsútiak nyara eddig, hisz a nemzetközi porondon a Konferencia Ligában egy erős, túl erős portugál elenfelet kaptak, nem volt esélyük menni egy-két kört. Aztán az NBI-es idény sem diadalmenet, inkább gyászmenet. A felcsúti együttes 5. helye még nem is fest rosszul, mondjuk jól sem, de a pontok, mind a gyűjtött, mind a veszett, hááát elég gyenge. A kisvárdai együttes, amely ugyanúgy minden fordulóban játszott, már 5 ponttal gyűjtött többet. Az, hogy a Fradi három meccsből három ponttal többet gyűjtött, nem is lényeg, mert ez a Puskás Akadémia bajnoki címről maximum álmodhat, nem realitás. A dobogó az, de a Várda jelenleg jobb, és ha továbbra is ilyen gyenge a csapat, ebből top3 aligha lesz.

Igazából meg ha azt nézzük, hogy egy zakója van a csapatnak, az is a Fradi ellen, ahol amúgy annyira nem lett meggyalázva a Felcsút, az meg bizalomra ad okot. Az Újpestet legyőzte, de a Kisvárda, a KTE és a DVSC ellen is csak ikszre futotta.

A DVSC elleni meccsen Zahedi végre gólt lőtt, az NBI elvileg legjobban kereső játékosának ezúttal elég volt negyed óra, hogy betaláljon. Ez pozitívum, mint ahogy az is, hogy mentek ők becsülettel Debrecenben.

A Puskás számára a Mezőkövesd kellemes ellenfél, előzőidényben mindhárom meccsüket az akadémia nyerte, az utolsó két idényt nézve ötször tudott győzni a Puskás.

Én amondó vagyok megint győz a felcsúti csapat. Egyszerűen szükség van a pontokra, és talán előbb-utóbb jön valami Felcsút számára kedvező ítélet is...

A Panchóban a mérlegük 8-1-1, azt hiszem, hogy ezen nincs mit magyarázni. Otthon a Puskás dominálja ezt a párharcot, most pedig alibinek helye nincs, meg kell szerezni a pontokat. A 'kövesd meg hétvégén, otthon a ZTE ellen javíthat, bár az sem lesz olyan meccs, ahol olyan tuti a hazai pontszerzés...

a6/5 3/3

Puskás Akadémia - Mezőkövesd: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp