Mindig érdekesek azok a meccsek, ahol igazából egy adott tipp adja magát. Ilyen a Paksi SE - Kisvárda meccsen az over, hogy 2,5-ből, netán vaskosabb, 3,5-ös lineból szedjük ki a szorzót, szinte mindegy is. Ezeken a meccseken annyira adja magát a tipp, hogy sokszor megpróbáljuk túlgondolni, aztán kiderül, hogy nem kellett volna. Én most nem gondolkodom.

Hiszek a szememnek, és hiszek a számoknak, szóval hívő ember vagyok.

A Paks SE Bognárék távozása után egy új irányt vett, az 4-3-maknak vége. Waltner el is mondta, hogy számára sokkal több az 1-0-ra 2-0-ra lehozott meccs, mint egy 6-3-ra megnyert. -vagy valami hasonlót mondott, ezzel picit megcsípte bognárt, és jelezte talán felénk, fogadók felé is, hogy hohó, óvatosan a gólokkal. De úgy tűnik, maradt még Bognár tanításából, hisz a Paks meccsei továbbra sem rosszak. 2-4-6-5 a gólok száma, ha csak a számokat nézzük, ez simán Bognáros. Nincs már Hahn, nincs Ádám, Böde is hol van, hol nincs, legutóbb az NBIII-as meccsen játszott, gólok mégis vannak.

Ami a Kisvárdát illeti, azt megfigyeltem, hogy ősszel sokkal attraktívabb, tavasszal sokkal inkább játszik célfocit. Ez a tavalyi szezonban nagyon érezhető, sőt látható volt. Illene számokkal bizonyítani, de lusta vagyok. Lényeg a lényeg, hogy megint ezt érzem, Camajék nem csak eredményesek, jól is játszanak. Mekkora focit tettek a pályára a Molde ellen, a norvég élcsapatot ott sz*patták, ahol csak tudták. Jó, nagy volt a hátrány, és a hajrára fogyott az erő, de űllva halt meg a Kisvárda a Konf. Ligában. Itthon meg egyedül a Fradi az ellenfele, ha meg pariban van a Fradival, majd kiszór a spori egy várdait, ad egy büntit a Fradinak, de jól is van így, azért a BL-ben reális esélye menetelni a Fradinak van.

Ettől függetlenül Várdán jó munka folyik minden téren, mindig megtalálják azokat a légiósokat, akik illenek a csapatba, és nagyon ritkán nyúlnak mellé.

Ha a góllövőlistát nézzük, paksi és várdai játékos a top2, ha a gólok számát nézzük 3,5 overből, e két csapat áll az élen. Mindkettő veretlen, stabil, képes gólokat lőni, de kapni is. Én nem gondolom túl, nincs miért!

Paksi SE - Kisvarda: Gólok száma - Felett/alatt tipp