Bayern München mérkőzés Milánóban? Szerintem ez kihagyhatatlan lehetőség.

Úgy látom, hogy a Bayern München kezdi unni a Bundesligát. Annyira kimagaslik tudásban a csapat, hogy egy-egy félidőket tolnak meg, aztán meg nagy ívben tesznek az egészre. Ez pedig néha megbosszulja magát. A Mönchengladbach ellen úgy elszórakozták a mérkőzést, hogy rossz volt nézni, aztán az Union Berlin ellen meg bealudtak, és a második játékrészre sem jött meg a pörgés. Szóval két bajnoki döntetlen és a kupamészárlás után indultak el a Bajnokok Ligájába, Milánóba, hogy kicsit felpörögjenek.

Szerintem Nagelsmann már nagyon várta ezt a meccset, mert nehezen tudta motiválni a játékosait. Ezzel az Inter elleni meccsel viszont főnyereményhez jutott. Meg is mondom, miért. Az Inter ugyanis idén csak nevében nagycsapat, egyébként fogatlan oroszlán. A Milán úgy felpofozta őket a hétvégén, hogy rossz volt őket nézni. Az a Milan, amelyik képtelen volt nyerni Salzburgban, és az egészen passzív Atalantával sem bírt. Szóval ez a Milan mosta fel a padlót az Interrel.

Nálam okosabbak elemzik az Inter eddigi szereplését, de gondok vannak a védelemben: Handanovic lassan bottal jár. Gondok vannak a középpályán: Brozovicon kívül nincs futó ember. Gondok vannak elől: nincs megértés a csatárok között. Simone Inzaghi pedig egy totálisan töketlen edzőnek tűnik idén, egyszerűen nem mer időben belenyúlni a meccsekbe, nem tud változtatni.

Ezért mondom, hogy tökéletes meccs ez a Bayern-nek egy fölényes győzelemhez. Én úgy vélem, hogy olyan kaszálást kapunk az első félidőben, mint amit a PSG mutatott be a Juventus ellen. Szénné fogja cincálni ezt a védelmet az atom bajor támadósor. Más sebességen mozognak most, és tényleg kell nekik valami motiváció. Egy Inter szétszedése pont ilyen.

Első félidő 2 gólja nálam a nap fogadása.

Inter - Bayern München: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp