Inkább megérzés, tapasztalat, mintsem komoly szakmai érvek alapján hozott döntés, de én úgy érzem, hogy az AS Roma csapatánál semmi sem kerek, így ennek vetülete, újabb vetülete látszódik majd Razgradban.

A bolgár együttes talán túl korai fázisban találkozott a Dinamóval, amely kiejtette a BL-ből, ugyanakkor azóta a Dinamo Zagreb a Chelsea-t is verte, szóval annyira nem rossz csapat. A Zalgiris-t azért fölülmúlta az EL-főtábláért, így megint ott van 'Európában'. A bolgár együttes nagyjából annyira bolgár, mint magyar a Fradi, vagy moldáv a Sheriff..., tele minőségi légióssal. A Ludogorets kulturált focit játszik, ezt sokszor bizonyította már. Teheti, hisz jelenleg is hét brazil van a keretben, szóval a latinos foci adott. Az előző öt meccsen már a gólok is megérkeztek minimum kettőt mindig vágott, de volt itt 3-4-6 gól is a razgradiaktól egy meccsen.

Ami az AS Roma csapatát illeti, hétvégén beleszaladt a pofonba. Méretes, fájó pofonba, az Udinese elleni 4-0-át nehéz lesz kiheverni. Igazából a Juve elleni 1-1 sem volt diadalmenet, ott a félidei beszédben Mourinho elvileg lehordta a játékosait, ez biztos kevésbé esett jól egy-két játékosnak. Találgatás részemről, de közel sem biztos, hogy ott az Udinese elleni találkozón mindenki apait-anyait beleadott. Simán gondolhatják úgy egy páran, hogy itt a nagy edzőmenesztések közepette, ha mondjuk a 4-0 után jön még egy-két nem várt zacskó, akkor José repül. Mondom, találgatás, mert nem több, de lehet ilyesmi a pakliban.

Eleve nem annyira erős csapat ez az AS Roma, vannak sérülések a szűrő szekcióban, de eleve valószínű, hogy a rotáció elve alapján ma amúgy is kesze-kusza csapat játszik. Legutóbb, amikor Bulgáriában járt az olasz együttes, akkor 3-1 arányban fázott meg, de akkor már tét nélkül játszott Szófiában. Most van tét, de ez a Razgrad van annyira acélos és kreatív, hogy otthon minimum egy dugót pukkant a hazai közönsége előtt.

Ludogorec Razgrad - Roma: Ludogorec Razgrad által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp