Megbújik ez a meccs itt a szombati sokaságban, miközben egész komoly pénzt fizet az Inter-siker, vagy Inter-gólok. A BL-ben a legnagyobb dózist kapta, hisz a Bayern nem szokott a nyitókörben hibázni, igazából az, hogy a BL-csoportkörben a Bayern nyer, az szinte alap. Ja, és általában ezeket a meccseket nullára hozza le...

A jövő héten a Plzennél vizitál a Nerazzurri, ott kötelező a 3 pont, aztán majd a Barcával lehet vívni jó meccseket, mert senki nem gondolhatja komolyan, hogy a Bayern lesz a kieső ebből a csoportból.

Ami jó 'hír' vagy igazából inkább tény, hogy az Inter a hazai pontvadászatban sem lazsálhat le most meccset. A Milan és a Lazio is megverte, viszont a kötelezőket legalább hozta. Én -nem alábecsülve a Torinót- ez is az Inter szempontjából kötelező kategóriába sorolom. Nem rossz a Torino, meg nehéz is ellene játszani, de ha beleteszik a munkát Barelláék, akkor ez hozható meccs, és a tipp is jöhet. Eddig otthon bajnokin 2/2, és mindkét meccsen mindkét félidőben született minimum egy Inter-gól. Pont ebben bízom most is.

Hasonló tippnél általában az első félidő gólja a kérdés. Legyen, de ha lehet, ne legyen sok. Úgy max 1-2, mert ha netán 3-0, akkor az Inter hajlamos ráülni, és a Torino is gondolhatja -amúgy joggal- hogy a hajó elúszott. Ha viszont nem nagy a hátrány, a Torino kockáztathat a 2. játékrészben, és akkor az Internél vagy a pályán lévők, vagy a csereként érkezők, mondjuk Correa villanhat. Nem mondom, jobban örülnék Lukakunak, mint Dzekónak, mert ez a Dzeko-Lautaro páros kevésbé működik, de acélosabb az Inter, és ha a játékosok egyéni képességeit nézem, azért ez nem irreális opció. Calhanoglu is egész korrekt játékot tesz a pályára, még a munkát is beleteszi, ami számomra üdvözítő. Hogy jól eltalál mondjuk egy állított labdát, az meg mindig benne van. Ott vannak a jól fejelő védők, szóval több lábon áll ez a tipp. Nem 10/10-es, mert nincs Lukaku, itt van a BL, de 5/10-zel ez játszahtó.

Inter - Torino: Inter mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp