Az Atalanta csapata sem olyan már, mint az elmúlt pár évben. Addig, amíg korábban csak úgy potyogtak a mérkőzéseiken a gólok, ebben a szezonban az ötödik fordulóban még csak 9 találatig jutottak.

A Cremonese csapata újonc a Serie A-ban, a Serie B második helyén végezve jutottak fel az élvonalba. Az idei év eddig számukra nem kezdődött túl jól, a csapat az utolsó előtti helyen áll, mindössze egy pontot szerezve. Azt ez egy pontot pont a legutóbbi fordulóban szerezték, odahaza játszottak egy gól nélküli döntetlent a Sassuolo csapatával. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nagyon nehéz sorsolásuk volt eddig, és ez a találkozó sem ígérkezik túl könnyűnek. A Cremonese helyzetét tovább rontja, hogy az Atalanta nem szerepel idén nemzetközi kupában, így még arra sem várhatnak, hogy esetlegesen tartalékolni fog a hazai csapat.

Szóval nem szerepel egyik nemzetközi kupában sem az Atalanta, ami azt jelenti, hogy ezt akár a maguk javára is fordíthatják. Most a nagyobb csapatok sorra játszák a mérkőzéseiket, és már novemberben véget érnek a nemzetközi kupák. Ha a csapatok szeretnék megérni a tavaszt, ezt az időszakot be kell áldozzák, hiszen semmi pihenőidejük nem lesz, lévén, hogy lassan itt a vb is. Nem szabad ezen időszak alatt hibázzon az Atalanta és minél több pontot kell gyűjtsenek. Első lépésnek itt van az újonc elleni mérkőzés, amit illene nagyon simán, több góllal is megnyerjenek.

Nagyon jól kezdett az Atalanta, hiszen 3-1-0-ás mérleggel állnak, egyedül a Milan csapata ellen ikszeltek, ami elfogadható eredmény. Azt gondolom, hogy szeretné folytatni jó szereplését a bergamói együttes és ha sikerülne gyorsan betaláljanak, nem fognak leáálni.

A tippem az, hogy sima győzelmet arat a hazai klub és legalább három gólt szereznek.

Atalanta - Cremonese: Atalanta által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp