WTF, mi ez az odds?! Közel négyes szorzó a remire? Simán olyasmi, amire lehetrakni, mert egyrészt jöhet, másrészt meg ha nem jön, talán még szerencsés esetben cash outtal is lehet számolni, ha nincs idegrendszerünk hozzá, hogy végigizguljuk, kiszurkoljuk a remit.

Ez a csoport, ez a d-jelű négyes ilyen development jellegű, vagy sokkal inkább Europa League-jelleg, mert kimondott sztár csapat ebben a kvartettben nincs. A Frankfurt első kalapos lett, mint EL-győztes, és a Marseille sem top csapat, de minden évben van egy ilyen, ahol igazán top favorit nincs, kis túlzással valaki olyan eséllyel lehet első, mint utolsó.

A Tottenham és a Sporting is győzelemmel nyitott, ráadásul kapott gól nélkül hozták le a meccseket. A londoniak a Marseille-t 2-0-ra verték (én már ott is szemeztem a döntetlennel), a sporting pedig Frankfurtban nyert 3-0-ra, ami szintén óriási tett.

Bajnoki meccsekből a Sporting 6-ból négyet lehozott kapott gól nélkül, mondjuk amikor kapott, akkor 3-mig meg sem állt. Most azért ezt kizárom, itt a BL-ben a koncentráció magasabb szinten van. A Tottenham is stabil, de Conte csapataira ez általában igaz. Nem egy gálázó társaság, olyan eredmény-orientált felfogásban tolják, és többé kevésbé sikeresen.

Innen én most azt mondom, hogy a londoniaknak idegenben annyira nem rossz a remi. Hogy a hétvégi nem várt 'pihenő' mennyire zökkenti ki a ritmusból, azt nem tudom. A Sporting egy magabiztos energia-tartalékos 4-0-lal 'melegített', maradt lendületben. Szerintem az egymás felé mutatott tisztelet megvan, és ha két kör után 4-4 ponttal állnak, az nem néz ki rosszul. Contéék nem fognak kockáztatni, és szerintem a Sporting is gondolkodhat úgy, nem rossz az egy pont a csoport talán legjobb csapata ellen.

Sporting Lisbon - Tottenham: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp