Klopp komoly feladat elé néz hiszen csapata eléggé gödörben van. Jót is tehetett nekik a hétvégi pihenő, kicsit fejbe össze kell magukat kapniuk mert ez a csapat papíron hasonlóan erős vagy még erősebb mint a tavalyi Liverpool, mégis valahogy nem megy úgy a dolog. Itt a Bajnokok Ligájában az első forduló rémálmokat okozott a csapatnak, hiszen Olaszországban a Napoli egy laza négyest gurított nekik, amely meccsen egy percig sem volt esélye a pontszerzésre a tavaly döntősnek. Konkrétan megsemmisültek és az olaszok egy félidő ideje alatt rámolták be azt a négy gólt. A bajnokságban sem megy sokkal jobban a gárdának miután hat meccsből csak kétszer tudtak győzni, igaz csak egy vereségük van ami a hetedik helyre elég jelenleg.

Az Ajax első körös meccse alapján egyértelműen továbbjutó helyre várom a holland csapatot. Remek focit játszanak, már-már hasonlót mint amikor anno kiválóan szerepeltek itt a BL-ben néhány éve. Nem fukarkodtak a gólokkal, 4-0 val küldték haza a skótokat amivel megalapozták a helyüket a csoportban, de a továbbjutásról valószínűleg a Pool és Napoli ellen dupla meccs dönthet. Ha valamikor akkor ma lehet esélyük egy jó eredményre a jelenlegi Pool ellen.

Kloppéknak támadniuk kell ugyanis az a szégyen nem történhet meg hogy két meccs után győzelem nélkül álljanak. Az Ajax támadóiban viszont benne van a dugó, így a második félidőre szerintem mindkét csapat betalálhat, bármilyen eredménnyel is zárul az első játékrész. A két csapat egymás elleni történelme nem éppen hosszú, 2020-ban játszottak egymással itt a BLben először és utoljára maikor oda-vissza az angolok győztek 1-0ra.

Tipp: 2-2

Liverpool - Ajax: Mindkét csapat gólt szerez - 2. félidőben - Igen/Nem tipp