Vissza akartam itt kukázni, hogy a Bietigheim 10+ gólos győzelme mit fizetett, de hirtelen nem találtam. Igazából mindegy is, mert az biztos, hogy arra senki sem fogadott, vagy nem sok pénzzel. Nem volt benne a pakliban, és volt itt szó rejtélyes betegségről, Elek maci is maszkkal próbálta eladni nekünk azt, hogy itt betegség van a háttérben, én meg azt mondom, mocskos bunda volt az egész. Ne hülyéskedjünk már, 20 gól nincs két olyan csapat között, akik kb azonos erőt képviselnek. 5-akár 10 kijöhet, de 20???

Megvan a véleményem a meccsről, a hozzáállásról, hogy Elek Gábor nem nyilatkozott a meccs után azonnal, de inkább megtartom magamnak. Voltak hiányzók, de igazából akik ott voltak, azoknak is hozni kellett volna egy értékelhető meccset.

NBI, Érd elleni meccs. Ha a rejtélyes betegség, ami miatt Szucsiék otthon maradtak annyira komoly lenne, ma nem lenne meccs. De lesz, és ha lesz, akkor szerintem az FTC-s csajok mindenki minden percen maximálisan fog koncentrálni. Ez szülhet akár görcsösséget is, de azért az FTC és az Érd között van annyi tudásban, hogy ez a közte 6 félidőig görcsök között is jöjjön. Az Érd ellen a Győr fél gőzzel lötyögve is tett közé 6-ot, aztán legutóbb a Mosonmagyaróvár is 17-10-re hozta az első játékrészt.

Tényleg csak arra tudok hivatkozni, hogy a hétvégi teljesítményt gyorsan felejtsük el, mert az alapján itt nyer az Érd. De az valami olyan szürreális 'élmény' volt, egy rossz álom, ami igazából meg sem történt. Nem gondolnám, hogy az Érd ezen a találkozón pontban, pontokban gondolkodott, de így, a hétvégi események után -hacsak nem Elek macit akarják megbuktatni-, a Fradi minimum 30 percet képes lesz koncentráltan játszani, és ha támadásban és védekezésben is úgy játszik, ahogy tud, ha csak egy átlagos teljesítményt hoz, az Érdnek itt reszeltek.

Egy biztos, kíváncsi leszek mindenre, reakciókra, jelekre, kohézióra a szereplők között, szurkolói üzenetekre, de leginkább arra, hogy mi t is látok a lányoktól. Leginkább a híres Fradi szív az, amit látni akarok, meg ja, az a pénz, amit kapnak, ahogy a fenekük ki van **alva, valahogy azért ennél picit többet várnék.

Én vártam volna egy olyan meme-et, ahol Elek feje van a gyűrűsfarkú maki nyakán, és ott a szöveg: Mindenki nyugodjon le a 3,14csába, a Final Fourra jó leszünk :D

Lényeg a lényeg, szerintem az FTC most összekapja magát, akkor pedig ez a közte hat félidőre akár sima is lehet.

Ferencvárosi TC (n) - ÉTV-Érdi VSE (n): Hendikep - 1. félidő - Hendikep tipp