Egész érdekes kis fociidény ez, korábban rajtoló bajnokságok, döglődöző sztárcsapatok (tisztelet a kivételnek), és sűrített a paradicsomszósz (is). Mivel jön a vb novemberi kezdéssel (egészen szürreális, nekem jelenleg semmilyen vb hangulatom nincs még), így aztán tényleg minden szériában darálják a meccseket. Nyáron kis mini Eb-nek felet meg a Nemzetek Ligája sorozat, voltak jól ás alulteljesítő csapatok, meg olyanok is, akik még a vb-selejtezőre fókuszáltak. Ilyen volt Ukrajna, amely bár pont Skóciát verte, Wales csapatával már nem bírt el. Egész biztos, hogy csalódásként élte meg ukrán nép, nem voltak épp kellemes napjai az ukránoknak, de igazából hihetetlenül sportszerű találkozó volt, én meglepődtem rajta. Már-már szokatlanul békés, én kicsit több harcot vártam a pályán belül, de igazi harc a pályán kívül volt, és az ukránok ott nem a skótokkal ütköztek meg.

Minden meccs más, ott egész sok helyzet volt, sok lövés, 4 gól, itt most fele annyit sem várok. Sem helyzetből, sem gólból. Ez az NL nem a világbajnokság, bár fontos, és mondjuk lehet kvalifikálni innen az Eb-re is akár, de olyan fura időpont ez, mert épp beindultak a bajnokságok, a BL, EL, Konf. Liga, és most megszakítja a klubszezont. Megint össze kell/kéne rázódni, de nem biztos, hogy ez menni fog. A csoportban az ukránok és a skótok most pótolják a halasztott meccsüket, és akkor minden együttesnek meglesz a 4 lejátszott találkozója. Én úgy gondolom, hogy nem fogják kiadni minden erejük, hisz lesz még 2 meccsük ezen kívül rövid időn belül. Az ukránok egy remivel maguk mögött tartják a skótokat, és 4 pontra hízlalják előnyük az írekkel szemben.

Valahogy nem tudom elképzelni, hogy úgy igazán rápörögnének erre a meccsre, szóval én is úgy gondolom, nem véletlen az 1.55-ös odds az underre, én azt hiszem, itt ha lesz gól, az el is dönti a meccset.

Skócia - Ukrajna: Gólok száma - Felett/alatt tipp