Nyúlszagot érzek magamon, hogy nem vállalok egy vaskosabb line-t underre, mondjuk a standard 2,5-öt. De ebben a hónapban annyit jártam oboa szakkörre, hogy próbálok ultra óvatos lenni. Pedig azén alapötletem, hogy kb olyan lesz a vége, mint tagnap a ciprusiak Görögország elleni meccsének. A hellének alibijét egy ciprusi gól sem zavarta meg, és szépen le is hozták a jól fizető hazai sikert, a tipikus bundaeredménnyel, 1-0.

Itt kinek fájna a hazai győzelem. Max annak, aki x-be vagy kettőbe veszi ki. De ilyet épeszű ember nem csinál. Törökország a Luxemburg elleni meccsen sem igazán koncentrált, kapott 3 gólt, és szaladt az eredmény után. Szégyen volt meg gyalázat, de megszokhattuk tőlük, hogy az alibizés nagymesterei. Azért a csoportot behúzták, és való igaz, annál jobb a török foci, hogy a C Ligában szenvedjenek, fel is kerülnek a B-Ligába, ha ma 12-0-ra kapnak ki, akkor is. De nem kapnak 12-őt, és szerintem kettőt sem, mert a feröeriek nem erre vannak ráállva. Bekkelős banda, otthon a műfüves, hideg, párás, zord körülmények között egy déli csapat ellen, mint a török, simán van esélyük.

A török srácok, akik ma pályára kerülnek, aligha fognak nagyot játszani, sérüléseket kockáztatni egy olyan mérkőzésen, ahol az ellenfél azért kemény, közben kevésbé képzett. Ami picit a tippem ellen szól, hogy a feröeriek egész biztos bennragadnak, de igazából a Luxemburg elleni H2H-nak köszönhetően ők sem léphetnek feljebb, és nem is csúszhatnak vissza. Tehát a 3.helyük fix, így nagyon küzdeni nincs miért. Mindkét csapat helye fix, minek rúgják szét egymást egy ilyen találkozón. A törökök Luxemburg ellen már összehozták a bundát, most egy langyos 0-0-ás levezetést várok a két csapattól.

Feröer-szigetek - Törökország: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp