Lassacskán zárul az aktuális Nemzetek Ligája csoportkörös szakasza, és marad a Final Four, remélhetőleg velünk a mezőnyben. Mi azért nem voltunk csicskák, végigvertük Európa krémjét, vannak annak egy részét. Az, ahogy Angliát oboázni tanítottuk, minden pénzt megért. Vannak tehát, akiknek minden összejött, mint mi, és van a másik véglet, mint szegény San Marino, akiknek semmi.

San Marino a mezőny egyetlen tagja, amely nem lőtt gólt, és ez már az utolsó alkalom, hogy megtegye. Nem elég, hogy gyengécske, még csonak csoportba is került, így pedig mindössze négy lehetősége volt, hogy gólt szerezzen. Eddig három zakója van, melyek közül kettő volt 2-0-ás, egy pedig 1-0-ás, szóval nem arcpirító pofonok, de azé egy lőtt gól összejöhetett volna.

Ami kemény, hogy a Málta elleni párharcban csak lövésig jutott, kaput eltaláló lövése viszont nem volt San Marinónak. Észtország ellen idegenben viszont háromszor találta el az észt kaput, amely már egy olyan szám, amire lehet 'alapozni' ezt a tippet.

Meg ha másra nem, a nagy számok törvényére mindenképp. A Nemzetek Ligája sorozat harmadik 'kiadása' a jelenlegi. San Marino az elsőt 0-0-6-os mérleggel, 0-16-os gólkülönbséggel hozta le. A másodikat 0-0-4-gyel, 0-3-mas volt a gólkülönbség. Itt már összejött a pontszerzés. Most pedig egyelőre a mérleg 0-0-3, és a lőtt gólok száma még mindig nulla. Eddig 13 NL-mérkőzés, és nulla lőtt gól. Fura ez, mert vb-selejtezőn vágtak egyet a Lengyeleknek, Eb-selejtezőn a kazah kapu hálóját dagasztották, itt az NL-ben meg a szerényebb képességű csapatok ellen nem jön a gól. Közel 3-mas szorzón, a nagy számok törvényében bízva mondom, jöhet egy hazai skúló. Az észtekben benne lehet egy sok-gólos meccs, amihez nyílván nem a legideálisabb ellenfél az adok-kapokhoz San Marino, de úgy érzem, egyszer ma megvillan a pici.

Érdekessége a meccsnek, hogy az ukrán sporihölgy. Monzul vezeti a meccset, és a zászlókkal is hölgyek rohangálnak majd. Ez tehát ilyen esélyegyenlőségi, kis pc találkozó, ahol nehogy már pont hazai gól ne legyen. Szerintem lesz!

San Marino - Észtország: San Marino által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp