Az ukránok meg a skótok úgy vannak egymással, mint két kölyökkutya, akik egyszerre születtek. Kicsit úgy érzi az ember, hogy ezek mindig egymással játszanak, rövid idő belül a 3. meccsük jön. a legfontosabbat még júniusban megnyerte Ukrajna, ám a Wales elleni vb-selejtezőt már bukta, így Sydorchukék lemaradnak a vb-ről.

A Nemzetek Ligája lehetne kompenzáció, de a történelem már csak olyan, hogy ismétli önmagát. Az ukránok megint a skótok testén át érhetik el céljukat, ami ezúttal a csoport megnyerése lenne. Ehhez mindenképp nyerni kell, hisz pár napja Skóciában nagyon kikaptak. Én egy képkockát nem láttam a meccsből, de igencsak fura lehetett, mert Ukrajna úgy kapott ki 3-0-ra, hogy 53%-ban volt nála a laszti, de csak 3 lövése volt, miközben a skótoknak 23...

Jó kérdés, miért volt ennyire passzív Ukrajna, mit akart attól a meccstől? Szerintem igazából semmit, és sokáig működött is a taktika, hogy lehozza iksszel 0-0-ra, csak a skótok annyit próbálkoztak, hogy a nagy számok törvénye alapján egy löket beakadhatott, aztán nesze, kaptak az ukránk még kettőt, ezzel a tökéletes tippem, az under ment a levesbe.

De nem adom fel, megint az mondom, under lesz. Most fordult a kocka, mert a skótoknak lesz jó a döntetlen. Dykes-ék ha megint 23-mat lőnek, én megeszem a monitort ketchup nélkül. Defenzívebb skót csapatot várok, és aktívabb ukránt, viszont gólt nem sokat.

Nem annyira rossz ez a skót együttes, megvannak azok a játékosok, akik fizikálisan bírják erővel, hisz olyan bajnokságokban edződnek. Szerintem ma Dykes-ékhoz előre kevesebb labda jut el, meg eleve nem hiszem, hogy harmadjára is átmegy overbe a meccsük. Nagy a tét, mert azért csak rang az A csoportban szerepelni, és azt látják a többiek a B-ben meg a C-ben, hogy itt az NL-ben van sansz jó eredményt elérni, mert ezt a szériát -valljuk be- a legtöbb nagy magasról ...

Ukrajna - Skócia: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp