A válogatott szünet után újjáéled a klubfutball, így a magyar élvonal pontvadászat meccsein is izgulhatunk a hétvégén, már aki ezt választja a temérdek versengés közül.

A tegnapi paksi vendég győzelem után, a korai meccsidőpontban folytatják Újpesten a csapatok, ahová a jelenleg az előkelő, második pozíciót elfoglaló Kisvárda hivatalos.

A Kisvárda bizonyítja, hogy nem kifutott eredmények vannak mögötte, legyen bárki is az edző, a Révész háttér irányítása mellett, ha vissza vesz a klub vezető, hanem sikeresség köthető a piros mezesekhez.

Tavalyi második hely, nemzetközi sikeres bemutatkozás után az új évadban is fixek, egyedül a szombat-szerda-szombat ritmus végén megesett Kispest ellen esett be egy blama a fáradtság és az enerváltság miatt. Most pihenten frissen látogatnak a negyedik kerületbe.

Az Újpest két fordulóval ezelőtt az utóbbi idők legnagyobb pofonját kapta a legnagyobb rivális Fradi ellen, 0:6 -ra nyert a bajnok, amely ezzel a történelmi 2012 -es fordított 6:0 -t annullálta sikeresen és megyeri útiak meccskiadványát is sikeresen átneveztette ezzel ... :)

Az Újpest azzal, hogy a két grúz játékosa elment, Beridze és Zivzivadze, teljesen szétesett, és bár a Vasast csak legyűrték az utolsó fordulóban, semmi sem oldódott meg ezzel.

A Kisvárda a Fradi mellett a legszervezettebb csapat az élvonalban, ez az Újpest pedig az utóbbi évek egyik leggyengébbje. Én azt mondom a Várda minimum egy ponttal tér haza, az előre játékban gyengus Újpestben nincs meg jelenleg az potenciál, hogy egy dobogós NBI-es riválist két vállra fektessen. Tippem: 1-2 vagy 1-1

Újpest FC - Kisvarda: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp