Megint szembe megyek az árral, mert elméletileg ez a meccs overes lesz, lehet. De mégis amondó vagyok, legalább annyi érvet tudok felhozni az under mellett, ráadásul mivel sokkal sanszosabb a sok gól, így az under 3.0 AH line is jól fizet, így pontosan három gól esetén sincs bukó, ahhoz minimum 4 gól kell.

Benne van, ha a Leicester City utolsó két meccsét nézzük, ahol félidőre 2-2-őt mutatott az eredményjelző. Viszont a Nottingham Forrest az nem a Tottanham vagy a Brighton. A Forrestnek úgy igazán egy jó meccse volt, azt pont láttam (azt az egyet, és nem többet idén), a WHU ellen, ott egész jól tolta. De persze, egy meccs alapján ítélni nem lehet, vagy nem szabad. A tabella tisztább képet fest, e két együttes a két legnagyobb lúzer.

A válogatott meccsek előtti találkozókat biztosan kielemezték, és nem volt nagy dolog arra rájönni, hogy az építkezést az alapoknál kell kezdeni, ami a fociban is a védekezés. A Leicester City és a Nottingham is sok gólt kap, ennek pedig gátat kell szabni.

A Forrest mélyen, közel saját kapujához védekezik, sűrű masszát képez a kapu előtt, de annyira mélyen van védekezésben, hogy az ellenfeleket lövésre ingerli, és mivel sok lövés megy kapu felé, meg kapura is, így pár be is akad. Mivel elöl nem szórják a gólokat, így jönnek a zakók. Megnéztem reggel, idegenben a Palace után a legtöbb lövést engedik, közel 20-at meccsenként. Ebből faragni kell, mese nincs. Ezen valószínűleg dolgoztak is a szünetben.

A Foxes-nak nincs baja a kísérletek számával, lőnek ők, lőnek gólokat is, de nincs értéke, mert rendre többet kapnak. Ráadásul amíg a Forrest legalább jó értelemben vett agresszivitással is rendelkezik, a Leicester city simogatja az ellenfeleket. Sportszerű csapat, de kitörölheti majd a fair play díjjal, ha kiesik... Nincs Fofana, nincs Schmeichel, két értékes elem. Rengeteg gólt kapott a Foxes, amire biztos figyelni fognak, hogy ha kell, a Forrest kontráit akár lapok árán is megakadályozzák. A Leicester ahárom legfontosabb kategóriában utolsó,legtöbb kapott gól akcióból, kontrából és pontrúgások után. Nyílván nem csoda, hogy utolsó a csapat.Érdekes kis meccs lehet, mert a Citynek majd támadni kell, de nem minden áron. Más se hiányzik, minthogy a Forrest megkontrázza, aztán vezetéshez jusson.

Hozott pár gálaszerű eredményt a Leicester, de úgy vélem, hogy nekik most nem erre van szükség. Nekik semmi más nem számít, csak a győzelem. Szóval bár első blikkre ez gólgazdag meccsnek tűnik, azért a Leicester City is inkább kontra-csapat, azzal ért el bajnoki címet, meg jó eredményeket. Mióta 55% felett birtokolja a labdát, azóta látjuk, mit ér el. Semmit, utolsók, kieső helyen. A Forrestnek meg idegenben vélhetően a remi nem rossz.

Leicester City - Nottingham Forest: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp