Ott nincs kérdés, ahol ez a tipp van. A Ferencváros a CSA Steaua elleni odavágón két fontos játékosát nélkülözte, és ennek meg is lett az eredménye, hisz a Ferencváros Romániában két-gólos vereséget szenvedett. Ennek is örülhettünk azonban, mert volt a meccsnek szakasza, amikor a közte 10 reálisabbnak tűnt, azonban a hajrára a Fradi tudott váltani, talán több ereje is maradt, így -2-re visszajött, azaz szinte egálról indul a visszavágó. Az kézilabdában majdnem egál, hisz egy perc alatt le lehet dolgozni.

A Fradi az odavágóhoz képest veszített egy embert, Ónodi-Jánoskúti kapott egy komolyabb maflást, neki a szaglószervét rendezték át a román srácok, illetve hát Burlacu, hogy nevezzük nevén a 'tettest'. Balogh Zsolti így a fülén is veheti majd a levegőt, mert játszani fog, jó sokat. Ez emúgy nem feltétlenül rossz, jó az 'öreg' a háznál. Visszatér viszont Bognár és Lékai Máté, főleg utóbbi játékos az, aki a különbséget jelentheti az oda és visszavágó között. Az nagyon érződött a Fradin, hogy kvázi irányító nélkül maradt, kicsit ilyen NFL-es példát hozok, ha egy csapatból kiesik azelső majd a második számú irányító, azért az meglátszik. Romániában is látszott, mert Lékai, ha jó napja van, dob 8-10 gólt, mellette előkészít legalább ennyit.

Szóval sokkal komplettebb Ferencváros láthatunk véleményem szerint, és egész biztos, hogy számítani fog a hazai pálya is. Törtem a fejem, hogy a -4,5-ös hendit vegyem ki, vagy ezt, de úgy vagyok vele, hogy a végén már a románok futnak majd az eredmény után, és nem lassítják a játékot, így a Fradinak is bőven lesz lehetősége gólokat dobni. Otthon is elfáradtak a végére, fizikálisan és mentálisan is, ez a Fradi meg kinn is dobott 31-et Lékai nélkül, otthon Lékaival nehogy má' ne legyen 32. Tökön is szúrom magam.

Ferencvárosi Torna Club - CSA Steaua Bucuresti: Ferencvárosi Torna Club által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp