Bognár György csapatának meccsein aligha unatkoznak akár a semleges nézők is. Ha MTK meccs, akkor gólok. Gólok elől, hátul. Nem nagyon lehet kérdés hogy ez a csapat az idény végén vissza fog kerülni az NB1be annak ellenére hogy szinte minden meccsen bohózatba illő dolgokat produkál a vedelmük, a kapusukról nem is beszélve. Nem vagyok akkora fan hogy a helyszínen tekintem meg a csapat meccseit, de a kedves youtube mindig műsorra tűzi a meccseiket amit tényleg nem érdemes kihagyni mert egyszerre történnek drámai és kabaréba illő jelenetek. A Csákvár elleni meccs különösen ebbe a kategóriába tartozott. 5x mattolták a vedelmüket, ami elég zsíros szorzóval volt kínálva, de ezekben az időkben ezt nem is lehet meglepetésnek nevezni ilyen árak mellett és ezzel azt hiszem mindent elmondtam és érthető mire gondolok. A feljutasuk ennek ellenére nincs veszélyben, viszont a két három gólos cumi után már illő lenne valamit mutatni. BGy osszefogja kapni a társaságot, a lehengerlő támadósoruk ismét hatékony lesz már csak a nagy számok törvénye alapján is, viszont gól nélkül vélhetően ma sem ússza meg a szedett vetett vedelmük.

Először over 3,5 gólt néztem ki, de a Nyíregyháza most azért keményen tolja és legutóbbi két meccsén 7 gólt lőtt így marad a vendég siker mindkét csapat góljával fűszerezve. Nem hiszem hogy 0-4 vagy hasonló eredmény alakulhatna ki amivel végül rosszul döntve változtattam az eredeti elképzelésen.

A két csapat egymás elleni meccsei vegyes eredményeket, de általában MTK fölényt hoztak. Legutóbb 2-1 re győztek a kék fehérek.

Tipp: 1-3

(telorol írtam munkábol boccs az esetleges hibákért)

Nyíregyháza Spartacus - MTK Budapest: MTK Budapest nyer, és mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp