Ha az ember csak kimondja, hogy Sahtar Donyeck, teljesen mást gondol, mint a valóság. Picit ilyen Chicago Bulls, nekem még mindig Jordan, Rodman, Pippen, Kerr és a többiek ugranak be :D Szóval a Sahtar is ilyen picit, mert ha Sahtar, akkor ugye elöl full brazil sor, méghozzá kettő, hátul meg a white stripe, jobbára ukránok, meg mondjuk Srna, aki pedig legenda, visszavonultatott mezszámmal. Aztán amikor az oroszok csiklandozni kezdték Ukrajna azon részét, amit aztán már vakargattak is, a Sahtar elköltözött. Aztán az oroszok az 'udvarlásban' eljutottak a legizgalmasabb részig, a behatolásig. A Sahtar braziljai közben elszivárogtak, és manapság ott tartunk, hogy az FTC-ben az utolsó éveiben (talán jogos a többes szám) csak vergődő Zubkov kezdő.

Ehhez képest a Sahtar csak élen áll az ukrán bajnokságban, aztán a BL-ben hat pontból négyet begyűjtött. Iksz a Celtic ellen, meg Gulácsiék is adtak három pontot a Donyecknek, mert ilyenek ezek a szivárványos németek.

A Real Madrid más kategória. Otthon vélhetően nem is szeretnének sokat szöszmötölni. Hétvégén mennek a Getaféhez, aztán visszavágó a Donyeck ellen, majd a Barca elleni csörte. Előző bajnokiját a Real Madrid Modric nélkül nem tudta hozni, illene most mutatni valamit góllövés terén.

Azért is várok egy olyan Madridot, amely nyerni akar, gólokat lőni és elrendezni a meccset, mert ebben az évben még világbajnokság jön (szürreális még kimondani is), és egész biztos vagyok benne, hogy a Királyiak már úgy akarnak Lipcsébe menni, hogy a továbbjutás megvan. Nem tudom elképzelni, hogy nem talál be mindkét félidőben a hazai együttes. Nyílván 10/10-es erősségű tipp, de ha 10/10-zel húzom, tuti nem jön, ezért ez a túlzott óvatosság.

Real Madrid - Shakhtar Donetsk: Real Madrid mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp