Peter Bosz csapata nincs valami lehengerlő formában. Sorozatban négy vereséget szenvedtek a bajnokságban, de a képet kicsit árnyalja ha megnézzük milyen csapatok ellen is játszottak a parádés bajnoki rajtot (4-1-0) követően. A tavaly még majdnem az első osztálytól búcsúzó, most pedig 7-1-1 es elképesztő mérleggel rendelkező Lorient páholta el őket 3-1 re a hatodik fordulóban. Ezt követően a Monacotól kaptak ki idegenben 2-1 re ahol nem érdemeltek a játék képe alapján vereséget, majd jött a PSG elleni meccs ahol szintén benne volt a pakliban az újabb cumi esélye. Az előző fordulóban pedig a Lens otthonából is pont nélkül távoztak(1-0) és talán ez volt az egyetlen meccs ahol tényleg nem érdemeltek pontot/pontokat. A Lyon tehát pocsék formában de ez a szerencse hiányára és a brutál sorsolásra is visszavezethető. Ma egyértelműen győzelmüket várom, otthon ugyanis azért elég szép eredménysoruk van (4-0-1) és összesen 13 gólig meg sem álltak mindössze 4 kapott mellett.. Faivre és Pollersbeck sérültek, Dembele-Tolisso-Lukeba hármas játékára viszont van már némi sansz.

A vendégek most jutottak fel újra a Ligue 1-be és eddig elég bíztató a szereplésük főleg a hazai teljesítményüknek köszönhetően amivel a középmezőny tagjai 9 meccsen gyűjtött 11 egységgel. Formájuk nem éppen jó hiszen az utóbbi öt meccsükből háromszor is kapituláltak, illetve ha megnézzük hogy idegenben csak egy meccsen voltak képesek pontot szerezni még augusztus végén (Troyes 0-3) akkor elég silány képet láthatunk. Restes és Healey sérültek, Desler pedig kiállítás okán nem játszhat a mai meccsen.

Fordított felállásban lehetne esélye a Toulousenak, így viszont sima Lyon győzelmet várok egy gólokban gazdag meccsen. Az Angers elleni támadójátékot előhúzva menekülhet győzelembe Bosz, mert ha nem teszi az állása is veszélybe kerülhet.

Tipp: Mindkét félidőben betalál a Lyon, 3-1

Lyon - Toulouse: Lyon mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp