Picit azé' törtem a fejem, rakjak-e valamit pre-match, vagy minden egyes gondolatot űzzek ki a fejemből, és csak live fogadjak, ha ugyan... aztán jöttem rá, hogy egyidőben lesz a Dortmund-Bayern München meccsel, így eleve kapcsolgatni fogok, mivel mindkettő érdekel, más-más okból.

Ha a Sevillát nézzük, anyagilag a klubot stabilizálták, Koundé és Diego Carlos sok pénzt hozott (és még többet hozhatott volna), viszont a csapat széthullott. Fernando közben megsérült, Acunának is percei voltak idén sérülés miatt, így pedig a Sevilla védekezésének négy legfontosabb láncszeme esett ki. A tavalyi Atletinek volt ilyen időszaka, amikor nem az volt a kérdés, kap-e gólt, hanem az, hogy mennyit. A Sevilla is a legstabilabb csapatból lett kiesőjelölt, köszönhetően annak, hogy nem sikerült minőségi játékosokat igazolni hátra.

Megint össze-vissza lesz forgatva a csapat, és akkor jönnek olyan megnyilvánulások, mint Papu Gomezé... Közben a BVB elleni nagy-arányú pofon miatt Lopeteguit menesztették, de mindenki tudja, nem rajta múlott a Sevilla mélyrepülése. Sampaoli lesz a 'tűzoltó', aki igazából húzhat lapot 19-re, mert ha bejön, akkor nagy király lesz, ha nem, akkor meg nem.

A Sevilla problémája, hogy a Bilbao közben gyémánt lett, egyszerre kemény és még megfelelő fényben ragyog is. A két Williams gálázik, a kis Nico is felnőtt a bratyó mellé, fű alatt válogatott lett, és NL FF-hez jutatta a Vörös Fúriát. A Bilbao harmadik a tabellán, és mivel idén nincs nemzetközi szereplés, így sokkal több energia marad a bajnokikra. Sosem gondoltam, hogy egy Sevilla ellen a Bilbaóra ilyen tippet húzok, de ilyen oddson ez egész vállalható.

Sevilla - Athletic Bilbao: Athletic Bilbao mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp