Az FC Barcelona a bajnokságban stabil, a 19 lőtt gólja mellé kapott összesen 1 gólt, ami egész elképesztő, főleg annak tudatában, hogy mostanában azért eléggé megcsappant a védők létszáma. A hétközi meccsen Christensen is megmacskásodott, így akár ismét egy Pique-Garcia duó kezdhet, Araujó és Koundé jól kidőltek, és Bellerin is sajna. A középpályáról Kessie esett ki, de de Jong már bevethető. Elöl nagy gond nincs, Lewandowskiék készek a 'harcra".

Aki látta az Inter elleni szenvedést, biztos feledné. Nehéz, de el kell fogadni, lemeccselték Xavit. Igazából a Barca mindent Dembélével akart megoldani, ott akart bontani, de a francia srácnak nem volt jó megmozdulása. Kár tagadni,van olyan meccs, amikor tényleg semmi sem jön össze. Avégén elmaradt a jogosnak tűnő büntető is, hát az tényleg olyan meccs volt, ahol pontozva jobb volt a Barca, de nyert az Inter.

Jövő héten visszavágó, és két dologra kéne figyelni. Az egyik, hogy senki ne sérüljön le, a másik, hogy nyerni kéne, de úgy, hogy azért minél több energia maradjon. És itt van a kutya elásva, mert a Celtának tuti lesznek olyan periódusai a meccsen, amikor fölényben játszik. Hogy az első 15 percben lesznek jobbak, vagy a hajrában 3-0-nál, vagy valamikor a meccs közepén, passz. Viszont az tény, hogy a Barcából a BL kivett, és az meg nonszensz, hogy összesen 1gólt kapott a csapat összesen. Azért ennyire nem jó. Én amondó vagyok, Aspasék is megvillannak este, aztán nagyon remélem, maximum szépítőre futja tőlük. A Barca 2-3 gólt általában ver a Celtának, főleg otthon, de a Vigo is be-betalál, szóval közel duplázóért ez elég acélos opció estére.

FC Barcelona - Celta Vigo: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp