Sosem gondoltam, hogy Peter Wrightban és bennem van közös, de van. Mert az fix, hogy van Gerwen ellen én is 4-0 arányban kaptam volna ki :D. Mondjuk az is elég fix, hogy én nem jutottam volna el ellene oda, hogy duplára dobjak, nem úgy a tarajos skót, akinek kiszállónál duplára 20 kísérlete volt, és összesen 1-et tudott 'értékesíteni'. Ez százalékban kifejezve 5 százalék, amire nincs szó. A pocsék még hízelgő. Úgy a 40-50% közötti, ami jónak számít, 50% felett már extra, de az5 százalék az olyasmi, ami egy ilyen játékos életében ilyen hosszú meccsen tényleg egy karrier során egyszer fordul elő.

MvG egyébként pl. Wrigth-ot dominálja, amennyire nem megy pl. whitlock ellen, Petert elkeni mindig. Viszont MvG megint nem a 180-nakkal nyerte a meccset, mert bár nem volt hosszú, az' 13leg alatt összsen 1-et dobott, ami elég alacsony szám még tőle is. De ismerjük őt, azért szereti bebarangolni a táblát, bombázza a T19-et, a T18-at meg mikor mit érez, akár a bullt, a T17-et és még lejjebb, mikor mire van szükség, vagy a fejében épp abban a századmásodpercben mit érez.

Asp Price-t verte 4-2-vel, Price harcolt Asp és maga ellen. Nem mondom, Aspinall dobócselei tényleg elég furák, de döntőzni tud vele. Úgy néz ki, rendbe jött az a kéz, de úgy vélem, ma elkenik a száját. 5 nyert szett kell a győzelemhez, szóval 5 minimum lesz, de Asp is nyer biztos 2-őt vagy hármat. De az is számít, hogy a legek száma hogy alakul... Mindenesetre nem egy tuti tipp, mert ha mondjuk szoros szettek lesznek és mondjuk kimaxolják a meccset, akkor ez a tipp szinte biztosan kuka.

Eleve döntő, dartsban sem mindig a szép játékról szól, de tényleg eleve egyik spíler sem tartozik a nagy őstermelők közé. Simán benne van, hogy egyikük mondjuk 2-3-nál nem dob többet, akkor meg sanszos, hogy az ellenfél ezt nem kompenzálja.

Meg ugye eleve dupla beszállós torna, szóval simán lehet, hogy bekezd egy nagy értékkel, onnantól szinte egy köre van a 180-ra, mert a kövi körben már olyan értéken lesz a játékos, hogy figyel a kerekítésre, és akkor harmadikra nem feltétlenül a T20-at kell választani. Az kb. egyedül Sousa 'privilégiuma', ő képes 181-nél is 180-at dobni :D

Aspinall, Nathan - van Gerwen, Michael: 180-asok száma - Felett/alatt tipp