A Real Madrid együttesének őszét (azaz 2022/23-as szezonját) megfigyelve két részre lehet osztani a meccseket. A szezonkezdettől egészen a Mallorca elleni 4-1-es sikerig a Királyi csapat nem játszott olyan meccset, ahol a gólszámláló ne ment volna fel minimum 3-ig. A Mallorca elleni meccsel bezárólag az over-era véget ért, jött az under-era. A Real Madrid meccsei egyszer sem mentek 3 gól fölé. A válogatott meccsek után a bajnokságban 1-1 és nagyon szűk 1-0 a hétvégén. A hétvégi Geta elleni 1-0 egy annyira átlátszó meccs volt, a Geta sem tette oda magát, aminek bizonyítéka, hogy 0 lappal játszotta le a meccset. a Real sem akart többet, mint a 3 pont, de azt a válogatott meccsek után Ancelotti is elmondta nyíltan, hogy ő sem várja el a csapatától minden meccsen a gálát. Végül is igaz, az 1-0 is 3 pontot ér, ha 6-1-re nyer a Madrid, azért sem jár bónusz, ez nem rögbi. ...

Kiindulva abból, mennyire minimalista futballt nyomat mostanában a Királyi együttes, most sem várok gólzáport. Közel a vb, és ami még közelebb van, az a Barcelona elleni Clásicó, amire már hétvégén sort kerítenek. A Real Madridnak belefér egy lyukas meccs a BL-ben, Carlo Ancelotti egész biztos felforgatja a csapatát. Képtelenség, hogy megint annyira offenzív legyen, mint az előző héten, ahol igazából a 36 lövési kísérlet egy felfoghatatlanul magas szám, ehhez képest a szerzett két gól igazából semmi.

A Sahtar főleg a Lipcse elleni 4-1-es sikerének köszönhetően simán versenyben van a 2. helyért, és nagyon valószínű, hogy azon a Lipcse elleni visszavágón dől majd el a leglényegesebb kérdés. Szintén lényeges lehet, hogy itt hétvégén nem csak a Madridnak, de a Sahtarnak is jön a rangadója a Din. Kiev ellen, szóval azt mondom, nem feltétlenül lesznek túl élesek. Ez mindkét oldalra igaz.

Shakhtar Donetsk - Real Madrid: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp