Őszintén szólva nem akartam már írni a guruba, ám miközben kerestem a napi tippek 'rovatba' a jónak tűnő, de vaskos szorzót, láttam meg e meccs szorzóit.

Mondom magamban, mi a f*sz van itt gyerekek. Egészen fura odds-kiosztás, tipikusan az, amikor valami annyira szép, hogy nem mersz tenni r, mert tudod, hogy ilyen nincs. Erősen bundagyanús. A Molde győzelmének reális szorzója 1.25, nagyon maximum 1.35, de azt én visítva adnám a monkeyBet-en.

Láthattuk a Shamrock 'erejét' a Fradi ellen, ilyen tipikus szívből játszós, küzdős kis félamatőr csapat képét festette magáról, de a Fradi itthon alibizve végezte ki, idegenben meg szintén alibizett, értékelhetetlen találkozó volt az FTC szempontjából.

A Molde múlt héten otthon 3-0-ra verte a Shamrock Roverst, de lehetett volna az több is, hisz 12-0 volt a szögletarány, miközben 27-2 a lövések aránya. Azért ilyen különbségfőtáblán nagyon ritka, és még csak arról sem volt szó, hogy a 15. percben kiállítottak egy vendég-játékost.

A különbség brutális. Mivel a Molde a norvég bajnokságot meggyőző fölénnyel vezeti (gyakorlatilag bajnok), így nyugodtan beleadhat apait-anyait ebbe a meccsbe is. Előtte a Gent-Shamrock meccsen a belga csapatnak 20 perc sem kellett a 2-0-hoz... Nincs mese, lehet a brutális tömés elmarad a vendégek részéről, de egy szűk siker szerintem fix. Kell a norvégoknak a 3 pont, mert a Gent és a svéd állatkerti csapat azért más kategória. Itt a Shamrock ellen nem lehet pontokat elszórni.

Tényleg akkora a a különbség a két együttes között, hogy én ha fejen állok sem fogom megérteni, hogy a fenébe lehet 1.65 a szorzó, (vagy máshol még jobb) a Moldéra.

*Ugyanakkor őszinte vagyok, ez annyira gyanús, hogy én e meccset csak tippjátékokba merem játszani. Vagy max ilyen kombis szelókra ajánlom, ahol kisebb téttel próbálunk nagyot nyerni, ugyanakkor nem annyira fáj, ha elmegy. Aztán persze lehet verem majd a fejem a falba a 30. percben 0-3-nál, de akárhogy erőszakolom magam, ez sehogy nem ér 1.35-nél többet, és ha valahol erre 1.72-őt is adnak, az minimum gyanús kell legyen.

Shamrock Rovers - Molde: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp