A Portugál Kupa címvédője látogat a harmadik ligás Anadia csapatához a vasárnapi utolsó kupamérkőzésen. A harmadik forduló keretein belül rendezik ezt a mérkőzést, a hazaiak második-, a vendégek első fellépése lesz ez a mostani.

Az első osztályú csapatok csak a harmadik körben csatlakoznak be a küzdelmekbe, és ahogyan a tegnap esti Benfica mérkőzés is mutatja, egyik csapat sima továbbjutása sem vehető biztosra. Igaz, hogy elbalfaszkodta a Benfica a mérkőzést, azért senki nem gondolta volna, hogy csak döntetlenre futja a csapattól. Aligha hiszem, hogy ez a mérkőzés is döntetlen lesz, egyszerűen nem nézem ki a vendégekből.

Az Anadia a Liga 3 A csoportjában szerepel, 2-1-2-es mérleggel állnak a hetedik helyen. A hónap elején sikerült a kupa második fordulójában a ligaellenfél Fafe csapatát legyőzzék 2-1-re, 0-1-ről fordítva. Három gyengébb mérkőzés után jelenleg két nyertes mérkőzésen van túl a csapat, ez kicsit jó hír számukra a találkozó előtt. Azonban a Porto erejét és formáját tekintve aligha reménykedhetnek bármiben is, még akkor sem, ha ott van példának a Caldas csapata.

Jövőhéten pénteken este Porto - Benfica rangadót rendeznek a bajnokságban, addig azonban nem lesz jelenésük a vendégeknek. Nagyon nem lenne fontos, hogy rotáljon a portugál sztáregyüttes, azonban azt hiszem, hogy bőven lesznek olyanok a kezdőben, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak.

A tippem az, hogy sima győzelmet arat majd a Porto, remélhetőleg tanulnak majd a Benfica hibájából. Sokkal jobb a vendégek kerete, bőven vannak a kispadon is sztárok, így tőlük is elvárható, hogy sima Porto győzelem szülessen. Sok vendég gólt várok a találkozón és nagyon sima győzelmet.

Anadia FC - FC Porto: FC Porto által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp