Hogy is van az a mondás: Ha akarom vemhes... E találkozóval is így vagyok, ha akarom over, ha akarom under. El lehet adni így is, meg úgy is. Jó kérdés, hogy akkor minek piszkálni, ha bármi lehet? Azért, mert közben a 2.70 elég jó odds, és ha azt nézem, ez nálam inkább under.

A Sevilla együttese kezd a pokolból visszakapaszkodni, 1-1 a Dortmund ellen, miközben előtte egy héttel 4-et kapott a BVB-től. A Sampaoli-féle Sevilla lefékezte a Bilbao-vonatot, ami aztán ki is siklott. A Mallorca elleni idegenbeli 1-0-ás siker pedig siker, és siker akkor is, ha szűk. (hasonlat most nincs, úgyis mindenki tudja, mire gondol a szerző...)

A Sevillához Sampaoli úgy érkezett, hogy ő már előre tudta, mi vár rá. Lopetegui, az előde nyílván nem, ő pánikolt. Lope azért a Koundé-Diego Carlos-Fernando trióval dolgozott, de kettő eligazolt, egy kidőlt.

Sampaoli a munkát hátul kezdte, mint anno Mátyus Jani :D Stabil is lett a csapat vele, három meccsen kapott két gólt, az rendben van. De! És akkor itt jön a DE. A stabilitásnak nyílván ára van, egyértelműen elöl korcsosult a játék. Acuna, Montiel, Telles, Navas ... -vagy aki épp szélső, nem megy fejetlenül előre. Középen a szűrő sűrűbb lett, és a támadóknak is védekezni kell, ha a helyzet úgy kívánja.

A széleket most is zárják, Kluivert és Lino ügyes kis gyors játékosok, féken lesznek tartva. De a válasz, Gattuso is túltölti a középpályát, és ha foultokról van szó, Guillmónékat nem kell félteni. Az a Guillamón-Musah-Moriba trió ott a Valencia középpályáján, hát nem irigylem az ellenfelet. Hétközi meccs, ráadásul keddi, szóval sok pihenő nem volt a csapatoknak. A Valencia -hiába gyengébb idén a Sevilla- aláírná a döntetlent szerintem, szóval inkább defenzív lesz. Acuna és Montiel viszont féken tartja Linóékat, és szerintem Sampaoli felteszi Nianzou két oldalára hátra még Marcaót és Carmonát.

Én azt hiszem, ha Soto Grado nem rendez büntetőfesztivált, itt 1-2 gólnál több nem lesz.

Sevilla - Valencia: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp