Ahhoz képest, hogy ez a tipp nem tűnik életképtelennek, egész komoly szorzóval fizet. Az Atletico Madrid csapatának általában megy a városi rivális ellen. A 'kis' Rayót meg szokta szomorítani, nem veri bucira, csak úgy elagyabugyálja.

Az Atleti egyébként a BL-ben vergődik, legutóbb otthon a Bruges elleni 0-0-lal, előtte két pofonnal nem könnyítette meg saját dolgát. A bajnokságban viszont úgy-ahogy megy a szekér. Nem csillog a 'tico, de sokkal stabilabb, mint tavaly, amikor fűtől-fától kapta a gólokat, és rendre többet.

Stabilabb idén az Atleti, a sérülések is jobban elkerülik, Reinildo hihetetlen nagyot fejlődött, szerintem a 'tico egyik legnagyobb értéke lett. Utolsó 5 meccséből (bajnokik) 4-et megnyert, a Real Madridól meg kilehet kapni, ráadásul az az 1-2 annyira nem volt ciki.

Egy-két sérült akad, lehet, hogy Oblak is lepiheni a mostani meccset, de a Rayo ellen beleférhet. Hétközi találkozó, a vallekas-i együttes pedig ha úgy alakul, sokat nem fog beletenni a találkozóba. Hétvégén a vallekasi együttes a Cádízt fogadja, azt kötelező behúzni. Aztán még a vb előtt Sevilla (i), Real Madrid (o), és Celta (o), szóval az a Cádíz elleni találkozó kulcsmeccs, mert ha azt nem hozza, hiába a mostani középmezőny a tabellán, rútul visszacsúszhat.

Az Atletinél középről hiányzik majd Koke, ami szerintem még jót is tesz majd a csaptnak, Koke gyakran tűnt nekem egyszerre fáradtnak és inkább fásultnak. Ha mondjuk Witsel feltűnik ott, neki a fejjátéka is hasznos lehet, távoli bombák is a lábaiban vannak, ami mind igaz Kondogbiára is. Carrasco és Correa széleken, és akkor elöl is lehet választania Felix, Grizi, Morata trióból. Túl rosszat húzni nem tud Simeone.

A tippem egyetlen 'ellenérve', hogy a 'ticónak sem feltétlenül kéne kihajtani magát. Viszont ha mondjuk csak 1-0-lal mennek be a félidőre, és nem 3-lal, akkor a Rayo talán kockáztat a második félidőben, mert az még nem elveszített meccs. Legfeljebb kap rá még egy-két gólt, ha meg sikerül netán egalizálni, akkor meg ugye a 'ticónak eleve melóznia kell az újabb gólért. Én azt mondom, ez 2.65-ért játszható tipp

Atlético Madrid - Rayo Vallecano: Atlético Madrid mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp