Nincs kérdés. Nincs, és mivel nincs, válaszra sincs szükség. Ezt a meccset a Sociedad nyeri, és pont. Több oka van, az egyik ok, hogy a Mallorca csapatának nem megy a Sociedad ellen. Mióta a baleáriak visszamásztak az élvonalba, azóta a Sociedad ellen nem szereztek pontot. Otthon sem, idegenben meg főleg nem.

A Sociedad ezt a négy meccset rendre úgy nyerte meg, hogy gólt sem kapott. És akkor most kötök rá Muruqire, a Mallorca egyetlen ép-kéz-láb támadójára, kilencesére. Én madár azt hittem, csak egy-meccsre tiltották el, de nem, Muriqi ezen a mérkőzesen is kényszerpihenőn van, ez pedig nagy szivacsa a Mallorcának. Legutóbb a Sevilla ellen is a koszovói ék nélkül játszott a csapat, és bár próbálkozott, de ez a Mallorca olyan fegyver Muriqi nélkül, amely nem sül el. Itt lehet huzogatni a ravaszt (írhattam volna más hasonlatot is, de gyerekek is olvashatják), itt nem történik semmi.

A Sociedad egy masszív, sokt foultoló csapat, mint egyébként a Mallorca is. Viszont a Sociedad egy rejtély, mert Isak ment, Oyarzabal egész idényben rehabon, aztán megvették a sánta lovat, Sadiq-ot drágapénzért, megsérült a villámszélső Cho, aztán így is nyernek, nyernek és nyernek. Zsinórban hét meccse csak nyernek, ez a Sorloth-Kubo páros meg működik. Kubo volt csapata ellen játszik, biztos a lapja. Én imádom ezeket a csatárduókat, ahol egy benga játszik egy törpével, ilyen Lukaku-Lautaro féle duókat, ezek a legtöbbször működnek. Ez a Mallorca most több sebből vérzik, szerintem a baleáriak nem csak fáznak majd, de egyenesen megfáznak északon. Nagy KO talán nem lesz, ilyen 1-0-ás, 2-0-ás sikert várok.

Real Sociedad - Mallorca: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp