Kérdés sok van, de számomra kulcskérdés mindössze egy. Ja, végül is azért kulcskérdés, mert a válaszban lehet a megoldás. A kérdés pedig: Valóban Mandi játszik-e a Villarreal védelmének jobb oldalán, vagy sem. Szerintem egyébként valamit biztos előhúz Emery a kalapból, mert azt nem tudom róla elképzelni, hogy ekkorát kockáztat. Mandi elvan szélen, de azért most olyan csávókkal kéne felvenni a versenyt, mint Dembelé, Fati vagy akár Raphinha. Mind fiatal, gyors, jó cselező, jól egy-egyező játékos, szóval ha valóban az algír srác játszik szélen, őt egész biztos támadni fogják. Egyértelmű, hogy Xavi oda rakja a piros felkiáltójelet.

Viszont ha Villarreal, akkor kitehetjük az egyenlőségjelet a Villarreal és a védekezés szavak közé. Ez az együttes Torres-sel és Albiollal annyira stabil, mint kevés csapat a világon. Ok, Lewandowski arra mindenképp jó, hogy őket lekösse, és akkor Pedrazát és (elvileg) Mandit lehet kevergetni a szélen.

A másik kulcskérdés, hogy a pályára kerülő szélen játszó Barca-támadók közül kik kapnak bizalmat. Dembelén az látszik, hogy akar ő, de a megoldásai pocsékak. Egy beadása nem jó, cselei egyre ritkábban jönnek, és ok,hogy kétlábas, de lassan azt mondom, jobb, ha nem lő. Viszont az valószínű, hogy a bizonyítási vágy meglesz a játékosokban. Ez eredményezhet korai gólt, mert a Barca azért összehoz helyzeteket, eljutnak lövésig, de valahogy az a picike plusz hiányzik. a Madrid ellen 18, az Inter ellen 26 lövés, szóval a számok megvannak. Bízom benne, hogy végre jól pattannak majd a labdák. Az előző idényben játszott találkozójuk nem igazán lényeges, hisz a Barca 2. helye fix volt. Most sokkal inkább számít az eredmény, bízom benne, hogy egészséges lesz a hozzá állás akár a csapat, akár a szurkolók részéről.

Ha egyébként valóban Mandi kezd a szélen hátul, nekem első dolgom lesz behúzni a Mandi lapot opciót.

FC Barcelona - Villarreal: FC Barcelona mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp