Ahogyan várni lehetett biztosan vezeti a francia élvonal pontvadászatát a pénzel teletömött PSG.

Ahol a keret tagja lehet Messi, Neymar és Mbappé ott a határ a csillagos ég, más kérdés, hogy ez a nemzetközi színtéren eddig a hajrába érve, rendre görcsösséget okozott, 2020 -ban a BL finálé azért összejött, de a bayern csupán 1-0 -ás sikere ellenére sem volt kérdés, ki érdemelte meg a trófeát.

No de vissza a Ligue Onehoz, ahol a PSG -nek újabb kötelező feladat érkezik, a jóval fontosabb további megmérettetések árnyékában.

Az Ajacciohoz látogatnak Christopher Galtier tanítványai, akik az utóbbi időben nem vitték túlzásba a góllövést. A Brest, Lyon és marseille elleni bajnokikon megelégedtek a minimális 1-0 -ás sikerrel, közte is csupán egy Nice elleni 2-1 -en örvendhettek több gólörömnek a szurkolók.

Most sem várok a Neymart, Ramost és Kimpembét is nélkülöző fővárosiaktól nagy hengert, ma is a szokásos forgatókönyv van kinézőben a fordulót nyitó találkozón.

Az Ajaccio frissen feljutva eddig kieső helyen, a legrosszabb hazai mutatókkal. Olivier Pantaloni fiai idegenben 7 otthon egy pontot gereblyéztek össze.

Pantaloniék azonban most valamelyest összeszedték magukat. a marseillei diadal (2-1) és a Troyes ellen pontlopással (1-1) normalizálódott a helyzet Korzikán.

Ez a szigetlakó csapat most pofásabb és a BL feladatra koncentráló PSG sem fog átszaladni rajtuk. Egy vagy maximum két gólos sikert várok a vendégektől, akik a szokásos módon tarthatják majd a bajnokikon megszokott előnyüket.

AC Ajaccio - Paris SG: Gólok száma - Felett/alatt tipp