Az északiaknak szokásosan jól szokott menni Stockholmban, nem véletlen, hogy a finn Ruusuvuori is magára talált a svéd fővárosban.

A teremben nevelkedett finn teniszezők, remekül érzik magukat ilyen körülmények között, szó szerint leütötte az első két riválisát Emil a pályáról. Joao Sousának és Leheckának is alig akadt momentuma, nem tudták megmutatni a játékuk pozitív oldalát, mivel Ruusuvuori elnyomta őket.

Francis Tiafoe megmutatta magát a világnak a US Openes elődöntővel, nagyon sok szurkolót szerezve a teljesítményével. A Laver Cupon pedig azt is megtette Sock oldalán, hogy Federert sikerült Nadal oldalán vereséggel búcsúztatniuk az éltenisztől.

Most itt Stockholmban nem ég kellően a sierra leonei gyökerekkel bíró Frances.

A gyengébben teljesítő Ymer testvér, Elias ellen is alaposan megszenvedett tegnap, ahol szetthátrányból két nagyon éles tie-breakben tudott csak fordítani.

Egy atom biztosan szerváló Ruusuvuori ellen, félő ez a teljesítmény kevés lesz ...

Eddig egyetlen, tavaly Torontóban megejtett meccsüket is simán nyerte a finn teniszező.

A mostani általam várt győzelmét, a finn látványosan fellendülő játékára alapozom.

Tiafoe idénre letudta a legnagyobb tetteit, míg Ruusuvuori most arathatja le a babérokat az idei szezonban. motiváció terén egyértelműen az európai áll jobban, ami egy szoros meccsen jelentheti majd a sikerét.

Ilyen találkozókon a fókuszáltság jelenti a mérleg nyelvét, ebben ezen a héten pedig Emil Ruusuvuori jól áll, így megelőlegezem a bizalmammal, remélem a pályára kivitt produktumával igazolja is a várakozásaimat.

Tiafoe, Frances - Ruusuvuori, Emil: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp