Picit hasonlóan gondolok erre a találkozóra, mint a tegnapi Lipcse-Madridra. Ott a Madrid továbbjutóként gurigázott, érezhető volt már az összeállításon, hogy nem feltétlenül az éve meccse számára. Viszont olyan kvalitású keret, amely akkor is lő gólt, a nem igazán akar. Lőtt is, tény, kellett hozzá a mák.

Itt kicsit hasonló a helyzet, mert van egy csapat, amely most a Barca, amely gyakorlatilag kiesett, elméletileg viszont nem. Ugyanakkor a klubnak, a srácoknak szüksége van egy olyan meccsre, ahol végre egy igazán erős, acélos csapat ellen a katalán klub pariban tud lenni.

A Villarreal és a Bilbao ellen jöttek a győzelmek, ami azért jó hír, mindkét meccsen nagyon impresszív első félidőt hozott a katalán csapat, a második aztán csak lekísérte az elsőt. A Villarreal és a Bilbao is alapvetően jól védekező csapatnak számít, ennek ellenére a katalán együttes szétcincálta mindkettőt. Lewa látt két hasonló lefordulós gólt, azt sem tudták a védők, merre van előre, legutóbb pedig Dembélé is talán legjobb Barcásmeccsét játszotta, első fejesgólját is megszerezte, agilis volt, jó döntéseket hozott, alázatos volt.

A másik oldalon ott a Bayern, amely együttes még mindig a világ egyik legjobbja, nálam top3-mas. Viszont tény, hogy ez a Bayern idén nem minden meccsén éles, és azt meg kár tagadni, hogy a vb közeleg, huszonakárhány nap és kezdés. Mondhat itt Ancelotti is akármit, meg akárki, azért az minden vb-re készülő játékos fejében ott van, hogy nem feltétlenül kellene megsérülni. Viszont ahogy a Real Madrid, úgy a Bayern is klasszis csapat, pár helyzete úgyis lesz, amiből egyet elég beverni a tipphez. Meg igazából ahogy nézem, Eric Garcia kezdő, szóval kis túlzással jobb indok nem is kell a Bayern-gólra. Elöl az a Koman-Musiala-Gnabry-Mané négyes elég jól néz ki,elég, ha egyszer nem működik a Barca-letámadás, ha ezek labdát vezetnek Eric Garciára, Alonsóra, ott lehet javítani az állás az eredményjelzőn.

FC Barcelona - Bayern München: Mindkét csapat gólt szerez - 1. félidő - Igen/Nem tipp