25, 8,43, 31, 43, 29. Ezek nem a hatoslottó nyerőszámai, már csak azé' sem, mert a 43-mas kétszer szerepel. Ezek azok a percek, amikor a legutóbbi hat Gladbach-meccsen a 2. gól megszületett. Azt látni, hogy a Gladbach megint elkapott egy olyan szériát, amely egyébként nem idegen ettől a klubtól, amikor jönnek az overek zsinórban. Bízom benne, hogy nem most faragok rá, de ha hat bajnoki meccsen zsinórban over volt a félidő, én bízom benne, hogy megint az lesz.

A Gladbach hatékonysága kiváló, így hirtelen a számokra ránézve talán a legjobb a Bundesben, szinte minden 2 lövése, ami kapu felé megy, az el is találja a kaput. Viszont védekezésben minden komolyabb mutatóban az utolsók között van. A 2. legkevesebb foulttal operálnak, csak a Bayern szabálytalankodik kevesebbet, de tudjuk, hogy a bajoroknak nincs rá szüksége. Labdaszerzések terén a Gladbach csont utolsó, még a meccsenkénti 8 sincs meg, de idegenben egyenesen 5,4 ez a szám. Az viszont értelmezhetetlenül alacsony. Mivel a Gladbach próbál labdát birtokolni, így valamelyest érthető, de ez szerintem nagyon jó match-up az Union számára, mert a Berlinnek ez fekszik. A Gladbach tiki-tákázik, az Union meg szeret letámadni, és az Unionnak nem kell a labda.

Simán sanszos, hogy a Mönchengladbach bele-belehibázik, viszont az is tény, hogy ha sikerül átjutni az ellenfél tizenhatosának környékére, ott azért a hatékonyság már rendben van, lövések, kaupt találó lövések és gólok terén a Gladbach nem rossz. Jó kérdés, hogy az Union hogy vette a bochum elleni betlit, kettőzött erővel csap oda, vagy elbizonytalanodik, de ez egy jó match-up, szerintem nagyon korrekt, nézhető találkozó lesz sok eseménnyel, helyzettel, gólokkal.

1. FC Union Berlin - Borussia Mönchengladbach: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp